Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Câștigătorii invitațiilor la premiera ”Cenușăreasa” a Baletului pe gheaţă din Sankt Petersburg

0 59

Balet pe gheata cluj

Someșeanul.ro a scos la concurs două invitații la premiera ”Cenușăreasa” a Baletului pe gheaţă din Sankt Petersburg, spectacol ce va avea loc duminică, 7 decembrie, la Opera Română din Cluj-Napoca

În urma tragerii la sorți efectuate prin random.org, cei doi câștigători ai invitațiilor pentru o persoană sunt Silviu Togorean și Cătălin Șuteu. Câștigătorii sunt rugați să ne trimită un mesaj cu numele complet, seria și numărul actului de identitate pe adresa de contact.

concurs balet pe gheata

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg revine, în 7 decembrie, pe scena Operei Române din Cluj-Napoca, cu „Cenușăreasa”, un spectacol care a vrăjit o lume întreagă.

Biletele au prețuri cuprinse între 89 şi 298 lei și pot fi achiziționate de la birourile Diesel (Piața Unirii nr. 10), din rețeaua Eventim și online, de pe www.eventim.roşi https://www.facebook.com/DieselEventsRo.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More