Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cătălin Cherecheș, reales primar la Baia Mare, deși se află după gratii

0 69

Cătălin Cherecheş a fost reales în funcţia de primar al municipiului Baia Mare cu peste 70% din voturi, deşi se află în arest la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla, judeţul Cluj, arată datele numărătorii paralele realizate de Coaliţia pentru Baia Mare.

Reprezentanţii Coaliţiei pentru Baia Mare au declarat duminică seara corespondentului MEDIAFAX că la Consiliul Local Baia Mare şi la Consiliul Judeţean Maramureş, Coaliţia pentru Baia Mare a obţinut peste 50%.

„Cătălin Cherecheş a obţinut un nou mandat de primar la Baia Mare. Potrivit numărătorii paralele efectuate de Coaliţia pentru Baia Mare, la nivelul municipiului, acesta a obţinut între 70 şi 75% din voturi, după numărarea a peste jumătate din voturi. De asemenea, la Consiliul Local Baia Mare şi la Consiliul Judeţean Maramureş, Coaliţia pentru Baia Mare a obţinut peste 50% din voturi. Vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla cu Cătălin Cherecheş care se află în arest preventiv, dar a obţinut mandatul de primar”, au spus sursele citate.

Cătălin Cherecheş a postat, duminică seară, un mesaj pe o reţea de socializare în care a arătat că mulţumeşte locuitorilor din Baia Mare pe care îi iubeşte şi îi consideră marea sa familie.

„Voi sunteţi energia care îmi dă puterea să fac totul pentru Baia Mare. Îi invit, astăzi, pe toţi cei care au rătăcit, pe toţi care au au avut mintea sau sufletul umbrite de răutate izvorâtă din patimă politicianistă, întâi
la dialog şi apoi la muncă. Din luptă, ură şi dezbinare nu se poate construi nimic durabil şi serios. Sunt omul binelui, sunt omul toleranţei, sunt omul prieteniei, sunt alături de voi toţi, un om care iubeşte Baia Mare şi care îşi dedică viaţa pentru acest crez. Acum, prin votul vostru, prin încrederea care mă onorează, împreună cu voi, mă întorc mult mai puternic şi mai hotărât să muncesc pentru Baia Mare şi pentru Maramureş”
, a arătat Cherecheş.

Acesta le-a transmis locuitorilor municipiului Baia Mare că va fi mai mult decât un primar.

„Voi fi fratele vostru, copilul vostru, nepotul vostru, iar fiecare dintre voi se va simţi puţin primar. Renaştem, reconstruim doar împreună Baia Mare”, a menţionat Cherecheş.

Cătălin Cherecheş a fost arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată de Tribunalul Cluj în 27 aprilie pe o perioadă de 30 de zile, iar Curtea de Apel Cluj a menţinut această hotărâre. Tribunalul Maramureş a prelungit, în 24 mai, arestul preventiv al acestuia. Cherecheş se află la Penitenciarul Gherla, judeţul Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More