Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cătălin Predoiu este candidatul PDL la alegerile prezidențiale

0 40

Colegiul Director Naţional al PDL a validat, în cadrul şedinţei de luni, la propunerea Comisiei Naţionale pentru statut, etică şi litigii, votul celor 137.000 de membri PDL care s-au exprimat în cadrul scrutinului intern în urma căruia Cătălin Predoiu a fost desemnat drept candidat al PDL la prezidenţialele din 2014.

catalin predoiu pdl

‘PDL este primul partid din România care îşi desemnează candidatul în cadrul unui proces electiv intern. Am avut în cursă doi colegi şi le mulţumesc amândurora, domnului Falcă şi domnului Predoiu. A fost desemnat drept candidat al PDL Cătălin Predoiu şi am convingerea că domnul Falcă va fi primul susţinător al domnului Predoiu în campania ce va urma şi care va fi mult mai grea decât competiţia internă de până acum’, a declarat preşedintele PDL Vasile Blaga.

Cătălin Predoiu a declarat, la rândul său, că deşi este un moment foarte important pentru el şi pentru PDL, ‘situaţia în care USL a adus România face ridicolă orice formă de festivism’. ‘De aceea, primul meu gând se îndreaptă către proiectul pe care l-am început împreună cu PDL la Ministerul Justiţiei şi doresc să îl continui: o Românie bazată pe stat de drept, pe independenţa justiţiei dar şi o Românie prosperă. Am primit responsabilitatea de a candida la Preşedinţia României din partea PDL cu încredere în viitor, în forţele noastre, cu încrederea că suntem de partea binelui. Vedem cum domnii Ponta şi Antonescu fac rău României de mai bine de 17 luni, lucrează pentru corupţi şi vor să scoată România din Europa. PDL vrea să elimine corupţia, să avem un stat de drept prosper şi cetăţeni fericiţi în Uniunea Europeană. Acestea sunt valorile pentru care împreună cu colegii mei voi fi mândru să mă lupt în campania electorală pentru o victorie în care cred’, a declarat Cătălin Predoiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More