Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cățeii de la Adăpostul public din Dej au primit azi cadouri – FOTO

0 178

Cei peste 200 de câini din Adăpostul Primăriei Dej au fost vizitați azi de prietenii lor din Germania, care nu au venit cu mâna goală. Un TIR plin de mâncare, produse medicale și produse pentru căței au adus cu ei din Germania pentru câinii de la Dej.

Sarah Joyce, o fetiță din Germania, alături de părinții ei, Claudia și Markus Dembeck, coordonatorii proiectului LET’S HELP Hilfe für Tierheime in Rumänien, vine în fiecare an la Dej cu un TIR plin de produse pentru câini.

Nu a lipsit nici în acest an, aducând la Dej produse colectate în Germania de-a lungul anului, pentru a fi donate adăpostului din Dej, în cadrul parteneriatului cu Asociația Anima Pro Terra.

Și de această dată, TIR-ul a fost încărcat până la refuz: hrană uscată și umedă pentru câini și pisici, materiale medicale, castroane, lese și hamuri, jucării, lapte pentru pui, pături, coșuri și pătuțuri, scutece, mașină de spălat, uscător și alte produse folositoare în activitatea adăpostului.

Parteneriatul dintre Anima Pro Terra Dej și LET’S HELP Hilfe für Tierheime in Rumänien a început acum trei ani, când Sarah Joyce, care avea pe atunci 6 ani, a văzut pe Facebook apelul de ajutor al asociației dejene pentru ajutarea câinilor din adăpostul de la Dej. Împreună cu părinții ei, fetița a demarat proiectul de colectare de hrană și produse pentru căței de la oamenii inimoși din Germania, ajungând la Dej cu un prim transport de produse. Acum este al treilea an consecutiv când germanii ajută adăpostul dejean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More