Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cățel blocat într-o conductă. Pompierii maramureșeni nu au stat pe gânduri

0 170

Între 25 și 28 septembrie, pompierii maramureșeni au intervenit la patru situații de urgență, dintre care trei au fost incendii și o salvare de animal, transmit cei de la IPJ Maramureș.

Astfel, vineri, 25 septembrie, pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la 100 de baloți de fân, care se aflau în apropierea unei hale. Focul a distrus baloții de fân, dar și circa 20 metri liniari de corni din lemn și 5 metri liniari de grindă din lemn, notează cei de la IPJ Maramureș prin intermediul unui comunicat de presă.

A doua zi, 26 septembrie, aceeași pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un șopron de fân în localitatea Rona de Jos.

Ieri, 28 septembrie, și pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus, alături de pompierii voluntari din Petrova, au lichidat un incendiu izbucnit la o locuință. Focul a mistuit circa 6 metri pătrați de tavan și 10 metri pătrați de acoperiș din lemn, afirmă reprezentanții ISU.

Nu în ultimul rând, militarii Detașamentului Baia Mare au fost chemați ieri, pe strada Firiza,  pentru a salva un cățel care a rămas blocat într-o conductă.         

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More