Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cățel salvat din Valea Zalăului de pompieri. Aceștia au intervenit și la două incendii

0 82

Pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină în ultimele 24 de ore la mai multe intervenții, printre care două incendii, dar și salvarea unui câine din Valea Zalăului.

Duminică, după masă, la ora 16.42, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la un tractor cu remorcă parcat în curtea unei gospodării din localitatea Vădurele.

Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit la electromotorul utilajului. Au ars aproximativ 2 tone baloţi de paie şi tractorul cu remorca în proporţie de 90%. Din fericire, incendiul a fost împiedicat să se extindă şi la o anexă gospodărească aflată în imediata apropiere.

Duminică noaptea spre luni, pompierii zălăuani au fost solicitaţi pentru a scoate un animal (un câine) căzut în valea Zalăului în zona străzii Kiss Karoly. Animalul, care nu mai putea să iasă a fost salvat fiind extras din vale de către pompieri.

Luni dimineaţa, la ora 05.14, Garda Hida a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa (o magazie) unei gospodării din localitatea Gălpâia.

Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit de la o improvizaţie a instalaţiei electrice. Au ars aproximativ 30 mp din acoperiş şi o serie de bunuri (unelte) depozitate în imobil.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More