Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cățelușă împușcată ”la distracție” de vânători la Țaga – VIDEO sfâșietor

0 2.083

Acte de barbarism crunt s-au produs duminică după-amiaza pe raza localității clujene Țaga. O cățelușă a fost împușcată de mai multe ori de vânători și lăsată să agonizeze.

Maltratarea animalelor nevinovate a ajuns azi la un nou grad de cruzime în localitatea Țaga. Niște vânători, plictisiți probabil că nu aveau ce ucide, au luat la țintă o cățelușă aflată în zonă.

Au tras fără milă în bietul animal, l-au nimerit de mai multe ori în zona capului, dar și în spate, apoi l-au lăsat să agonizeze.

Cazul a fost publicat pe rețeaua de socializare Facebook, iar în scurt timp la locul incidentului s-au deplasat reprezentanți ai Asociației pentru protecția animalelor Anima Pro Terra de la Dej.

Cățelușa a fost preluată și dusă imediat la dispensarul veterinar Sanivet, urmând ca luni dimineața, dacă supraviețuiește, să fie dusă la o clinică veterinară din Cluj-Napoca.

Între timp, iubitorii de animale și reprezentanți ai asociației pentru protecția animalelor au făcut sesizări la poliție, așteptând de la oamenii legii să ia măsuri în acest caz. Este însă puțin probabil ca cei vinovați să fie pedepsiți, până acum fiind înregistrate mai multe plângeri de acest gen, dar niciuna soluționată de către anchetatori.

Este vremea ca măcar în al doisprezecelea ceas, polițiștii să nu mai ignore aceste cazuri, să-și facă datoria și să-i pedepsească pe criminalii și maltratorii de animale și să pună în aplicare legislația adecvată pentru astfel de situații.

ACTUALIZARE: În ciuda eforturilor depuse de către medicii veterinari, cățelușa nu a mai putut fi salvată, aceasta decedând în cursul nopții.

CITIȚI ȘI:

IPJ Cluj s-a autosesizat în cazul cățelușei împușcată mortal la Țaga. Vânătorul este din Cluj-Napoca

loading...

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More