Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Căutăm o căsuță pentru Tasha: Cățelușă jucăușă, caută stăpâni iubitori – FOTO

0 49

Într-o zi friguroasă de octombrie, Tasha, o cățelușă de doar 7 săptămâni, a fost găsită abandonată, lovită și speriată printre blocurile unui cartier din Dej. Cel care a găsit-o n-a putut să treacă nepăsător pe lângă mogâldeața plină de viață și speranță și a luat-o cu el, pentru a-i da o nouă șansă.

Cu ochișorii ei triști, pitica a cerut cu disperare să fie salvată, astfel că eroul nostru din poveste a urcat-o în mașină cu direcția Cluj-Napoca. Aici, a dus-o la veterinar, unde i s-au făcut vaccinurile și deparazitările și a primit carnet de sănătate. Imediat, Tasha a prins viață, ochișorii i s-au luminat, dezvăluind o nouă față: aceea de cățelușă jucăușă, iubitoare și dornică de afecțiune.

Deoarece eroul nostru nu dispune de spațiu pentru a o ține pe Tasha, iar serviciul cu deplasări lungi și dese îl împiedică să se ocupe permanent de micul suflețel, a dus-o pe Tasha la o pensiune pentru câini din Cluj-Napoca, unde aceasta va fi cazată până când își va găsi o familie iubitoare, care să-i ofere afecțiune, o masă caldă și un acoperiș deasupra capului.

Astfel că eroul nostru a apelat la noi, pentru a-l ajuta să găsim o căsuță pentru Tasha. Dacă vreți să deveniți și voi eroi pentru o prințesă mică, dacă iubiți animalele și aveți spațiu în viața voastră pentru un suflețel adorabil (de preferință o casă cu curte), Tasha este exact ceea ce vă trebuie. Jucăușă și iubitoare, afectuoasă cu oamenii și copiii, Tasha așteaptă să fie adoptată. Dacă doriți să vă completați familia cu încă un suflet, apelați la eroul nostru (Tel: 0751.069.169) și veți fi fericiți pe vecie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More