Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Căutare disperată după un copil în vârstă de 11 ani

0 517

Un copilaș în vârstă de 11 ani a fost dat în căutare națională după ce a plecat de acasă alături de concubinul mamei sale.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 19 august, ora 11.35, o femeie din localitatea Tăure a sesizat faptul că fiul ei în vârstă de 11 ani și concubinul ei au plecat de la domiciliu și mai poate lua legătura ei.

Polițiștii au stabilit faptul că în seara de 18 august, în jurul orei 22.00, cei doi au plecat spre o stână de pe raza localității Tăure. În cursul nopții, proprietarul stânei i-a căutat, însă nu a reușit să-i găsească. Imediat după sesizare, polițiștii din Nimigea, împreună cu membrii familiei au efectuat căutări la stânele de pe raza localității Tăure, însă nu au fost găsiți, motiv pentru care a fost dispusă măsura căutării la nivel național.

În jurul orelor 15.30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică i-au depistat pe cei doi pe raza municipiului Bistrița, la o stână situată în locul numit ,,Bobeica”. Minorul a fost încredințat mamei, iar măsura căutării la nivel național a fost revocată de polițiști.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More