Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Căutările ultimului evadat de la IPJ Cluj continuă. Bartuș este considerat extrem de periculos – FOTO/VIDEO

0 95

filtru politie gherla-1Singurul evadat care a rămas încă în libertate, dintre cei patru evadați sâmbătă din arestul IPJ Cluj,  este Alexandru Cristian Bartuș, un specialist în furturi, după cum spun oamenii legii.

Acesta are 32 de ani,  1.80 metri înălțime, iar la momentul dispariției purta bluză vernal, de nuanţă deschisă, haină şi pantaloni sport, gri, cu două dungi, albastre, pantofi sport,  alb cu negru.

BARTUS ALEXANDRU CRISTIAN
BARTUS ALEXANDRU CRISTIAN

Oamenii legii au împărțit în tot Clujul poza evadatului, chiar și în mijloacele de transport în comun, pe care polițiștii le verifică în cadrul filtrelor organizate la nivelul întregului județ.

Autorul mai multor spargeri pe teritoriul Franței, multe dintre jafuri fiind comise cu violențe iar unul dintre ele fiind urmat chiar de moartea victimei, Bartuș este considerat de oamenii legii un individ extrem de periculos. Cetățenii sunt rugați să apeleze urgent la 112, în cazul în care au cunoștință despre locul unde s-ar ascunde evadatul.

Citiți aici despre faptele pentru care a fost condamnat Alexandru Cristian Bartuș în ultimii ani.

Ceilalți trei evadați care au scăpat sâmbătă din arestul IPJ Cluj au fost deja prinși de polițiștii clujeni. Doar Bartuș a scăpat deocamdată, fiind deja de peste 24 de ore în libertate.

Citiți și:

Patru deținuți au evadat din arestul IPJ Cluj – FOTO

A fost prins unul dintre evadații de la IPJ Cluj

Filtre de poliție la ieșirile din Gherla. Printre cei opriți de polițiști s-a aflat și Mitropolitul Andrei Andreicuț – FOTO/VIDEO

Polițiștii clujeni l-au găsit în Mărăști pe un alt evadat din arestul IPJ Cluj

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More