Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Căutat de salvamontiști toată noaptea, un maramureșean a fost găsit în viață plimbându-se pe ulița satului

0 626

Salvamontiştii din Maramureş au pornit, luni seară, în căutarea unui bărbat care a plecat să culeagă ciuperci în pădure şi nu s-a mai întors. Omul şi-a lăsat bicicleta în localitatea Săpânţa, dar apoi nu am mai răspuns la telefon şi nici nu putut fi localizat, astfel că misiunea salvatorilor a devenit una dificilă.

”Acţiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureş în zona localităţii Săpânţa, judeţul Maramureş. Salvatorii montani se deplasează în zona menţionată şi vor începe în această seară /noapte căutările unui bărbat cu probleme medicale, plecat de dimineaţă la cules ciuperci şi care nu s-a mai întors la domiciliu. Bicicleta acestuia a fost găsită în localitatea Săpânţa, domiciliul acestuia fiind de fapt într-o altă localitate”, a transmis luni seara Salvamont Maramureş. 

Misiunea salvamontiştilor a fost dificilă, deoarece bărbatul dispărut nu răspundea la telefon. 

”Cel care a dat alarma (de-abia) în această seară a comunicat şi numărul de telefon al bărbatului dispărut. Telefonul acestuia sună, dar nu răspunde nimeni, iar în aceste condiţii omul nu poate fi localizat”, a mai precizat Salvamont Maramureş. 

În această dimineață, surpriză!

”Bărbatul căutat încă de aseară a fost găsit în viață… plimbându-se pe ulița din comuna în care domiciliază. Întrebat fiind de un polițist care l-a identificat de unde a apărut, omul a spus că și-a pierdut telefonul în pădure și că aseară, retrăgându-se din pădure s-a oprit la… un prieten. Și asta în timp ce salvatorii umblau noaptea prin pădure să îl caute”, au mai spus salvamontiștii maramureșeni marți dimineața.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More