Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Căutat de salvamontiști toată noaptea, un maramureșean a fost găsit în viață plimbându-se pe ulița satului

0 1.093

Salvamontiştii din Maramureş au pornit, luni seară, în căutarea unui bărbat care a plecat să culeagă ciuperci în pădure şi nu s-a mai întors. Omul şi-a lăsat bicicleta în localitatea Săpânţa, dar apoi nu am mai răspuns la telefon şi nici nu putut fi localizat, astfel că misiunea salvatorilor a devenit una dificilă.

”Acţiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureş în zona localităţii Săpânţa, judeţul Maramureş. Salvatorii montani se deplasează în zona menţionată şi vor începe în această seară /noapte căutările unui bărbat cu probleme medicale, plecat de dimineaţă la cules ciuperci şi care nu s-a mai întors la domiciliu. Bicicleta acestuia a fost găsită în localitatea Săpânţa, domiciliul acestuia fiind de fapt într-o altă localitate”, a transmis luni seara Salvamont Maramureş. 

Misiunea salvamontiştilor a fost dificilă, deoarece bărbatul dispărut nu răspundea la telefon. 

”Cel care a dat alarma (de-abia) în această seară a comunicat şi numărul de telefon al bărbatului dispărut. Telefonul acestuia sună, dar nu răspunde nimeni, iar în aceste condiţii omul nu poate fi localizat”, a mai precizat Salvamont Maramureş. 

În această dimineață, surpriză!

”Bărbatul căutat încă de aseară a fost găsit în viață… plimbându-se pe ulița din comuna în care domiciliază. Întrebat fiind de un polițist care l-a identificat de unde a apărut, omul a spus că și-a pierdut telefonul în pădure și că aseară, retrăgându-se din pădure s-a oprit la… un prieten. Și asta în timp ce salvatorii umblau noaptea prin pădure să îl caute”, au mai spus salvamontiștii maramureșeni marți dimineața.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More