Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cauți un loc de muncă? Bosch angajează personal în fabrica de la Jucu

3 1.016

Producătorul de componente auto Bosch vrea să angajeze până la finalul acestui an încă 700 de persoane, compania ajungând astfel la un număr de peste 2.400 de angajați în România.

Angajările urmează să se facă atât pentru fabrica recent inaugurată de la Jucu, din județul Cluj, cât și în centrele din Blaj, Timișoara sau București.

”La începutul anului 2014, Bosch avea aproximativ 1.700 de angajaţi în cele patru locaţii din România. Până la sfârşitul anului, numărul angajaţilor din România va depăşi 2.400 de persoane”, a declarat Mihai Boldijar, directorul general al companiei, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reprezentantul companiei afirmă că în raport cu anul 2012, în 2013 volumul vânzărilor a crescut cu 18%. Bosch a avut în 2013 o cifră de afaceri de 212 milioane de euro şi vrea să crească cu 3% – 5% în acest an.

Gigantul Bosch a investit anul trecut la Cluj 70 de milioane de euro, iar în acest an va investi până la 7,2 milioane de euro în fabrica de la Jucu. De asemenea, reprezentanții companiei anunță că vor mai face angajări, de la 350 de angajați cât avea la începutul anului, până la 750 de angajați la finalul acestui an.

În cazul unității de producție de la Blaj, Bosch va mai angaja încă 200 de persoane până la sfârșitul anului, numărul total de angajați ajungând astfel la 1.000. Aproximativ 50 de milioane de euro a investit Bosch în fabrica de echipamente auto de la Blaj, unde a extins capacitatea de producție și a dotat fabrica în 2013 cu echipamente noi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Alin spune

    Ce informatii proaspete ce sa zic, astea sunt stiri de doua luni. Da-ti detalii unde, la cine se trimite cv-uri, cand se fac angajari. Lasati lalaielile astea de stiri ca tot angajeaza.

  2. Relu spune

    Ai dreptate Aline, eu mi-am bagat la CV-uri de m-am saturat si inca nimica, nici o problema ca intre timp mi-am gasit cum si altii au facut sau o vor face in curand, or umbla ei dupa oameni cum au patit si altii ca doar nu-s ei chiar singurii angajatori cum multi cred ca le stau 1000 la poarta 😉

  3. Covaci gabriela spune

    Buna ziua vreau si eu cu sotu in pic De munca

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More