Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Caz cutremurător la Vișeu de Sus. Bătrână violată și ucisă

1 1.966

Un caz cutremurător a zguduit comunitatea din Vișeu de Sus. O femeie, de 82 de ani, a fost violată și ucisă, iar criminalul este căutat de polițiști.

 Vișeul de Sus este scena unui caz șocant. Un bărbat a sesizat poliția că bunica soției lui s-ar putea să fi fost omorâtă după ce familia acesteia nu mai reușea să dea de ea. Se pare că femeia stătea în grija unei familii de rromi din Vișeu.
Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit cadavrul femeii de 82 de ani. Acesta prezenta urme de violențe, astfel că trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Medicii legiști au descoperit că femeia a fost violată și apoi ucisă. Faptele s-ar fi petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, 10-11 martie a.c.
Polițiștii au un cerc de suspecți, efectuând în continuare cercetări, însă principalul suspect este un bărbat care locuia în aceeași casă cu bătrâna. Acesta este dispărut și este căutat de polițiști în localitățile din împrejurimi, dar și în pădurile din zona Valea Vaserului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    mie sila !!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More