Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Caz de „desfacere a descântecelor” cercetat de poliţişti. ”Vrăjitoarea” a lăsat-o pe femeie fără 2000 de lei

0 66

Poliţiştii atrag atenţia asupra riscului de victimizare prin înşelăciunile produse prin metoda „ghicitul”. Naivitatea poate conduce la pierderea banilor sau a bunurilor!

Ieri, 22 februarie, o femeie din municipiul Baia Mare a reclamat faptul că a fost victima unei înşelăciuni. Aceasta le-a relatat poliţiştilor că în jurul orei 16.50, în timp ce se afla pe strada Banatului din Baia Mare, a fost abordată de o femeie necunoscută care a convins-o să-i desfacă descântecele. Ceremonialul desfacerii descântecelor a presupus înnodarea a două inele de aur şi a sumei de 110 lei într-o batistă.

Talentul, capacitatea de convingere şi experienţa ghicitoarei au transformat-o pe femeia doritoare de schimbarea norocului în victimă sigură. Aceasta a rămas fără inele şi fără banii puşi în batistă. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 2000 de lei.

Ca urmare a sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi desfăşoară cercetări pentru identificarea autoarei şi recuperarea prejudiciului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More