Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Caz de „desfacere a descântecelor” cercetat de poliţişti. ”Vrăjitoarea” a lăsat-o pe femeie fără 2000 de lei

0 32

Poliţiştii atrag atenţia asupra riscului de victimizare prin înşelăciunile produse prin metoda „ghicitul”. Naivitatea poate conduce la pierderea banilor sau a bunurilor!

Ieri, 22 februarie, o femeie din municipiul Baia Mare a reclamat faptul că a fost victima unei înşelăciuni. Aceasta le-a relatat poliţiştilor că în jurul orei 16.50, în timp ce se afla pe strada Banatului din Baia Mare, a fost abordată de o femeie necunoscută care a convins-o să-i desfacă descântecele. Ceremonialul desfacerii descântecelor a presupus înnodarea a două inele de aur şi a sumei de 110 lei într-o batistă.

Talentul, capacitatea de convingere şi experienţa ghicitoarei au transformat-o pe femeia doritoare de schimbarea norocului în victimă sigură. Aceasta a rămas fără inele şi fără banii puşi în batistă. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 2000 de lei.

Ca urmare a sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi desfăşoară cercetări pentru identificarea autoarei şi recuperarea prejudiciului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.