Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Caz INCREDIBIL la Năsăud. Stau cu MORTUL în bloc de două zile

0 37

nu treceti politia

Locatarii unui bloc de pe strada Miron Cristea din Năsăud sunt nevoiți să suporte un miros pestilențial, după ce de două zile un vecin de-al lor a decedat în apartament și a fost lăsat acolo de rude și autorități.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a decedat în urmă cu două zile, informează observatorbn.ro, însă cadavrul acestuia nu a fost luat din apartament. Vecinii au fost cei care l-au găsit mort sâmbătă, la o zi după deces, și au chemat autoritățile.

Ajunși la fața locului, medicii au constatat decesul, polițiștii au efectuat cercetări și au stabilit că omul murise din cauze naturale, fiind bolnav, însă cadavrul lui a fost lăsat unde l-au găsit. Polițiștii au sigilat ușa apartamentului și au plecat.

„Neamurile nu vor să îl înmormânteze, au transmis că îl lasă să îl înmormânteze Primăria. Au venit poliţiştii, au sigilat uşa şi l-au lăsat acolo. Este incredibil, e un miros insuportabil pe scară, ţi se face stomacul ghem”, a spus pentru observatorbn.ro unul dintre locatari.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More