Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cazuri Covid-19 în școlile sălăjene. Cinci clase de gimnaziu au trecut pe online

0 125

Noul an școlar a început cu probleme și în județul Sălaj. Două școli din municipiul Zalău se confruntă deja cu mai multe cazuri de Covid-19.

Cinci clase de gimnaziu de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău sunt izolate la domiciliu şi fac cursuri online începând de azi, 22 septembrie, după ce un cadru didactic a fost diagnosticat cu COVID-19, arată reporterii Adevărul.

Decizia a fost luată în cursul zilei de ieri, 2 septembrie. Inspectorul General al ISJ Sălaj a declarat reporterilor Adevărul și faptul că un alt cadru didactic de la aceeaşi şcoală este suspect şi că se aşteaptă rezultatul. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj urmează să facă ancheta epidemiologică, pentru a stabili care sunt contacţii din sala profesorală ai cadrului didactic infectat.

Totodată și un elev al Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” din Zalău a fost confirmat pozitiv, situaţie în care toţi colegii acestuia au fost carantinaţi la domiciliu şi fac ore online.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More