Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A căzut din tren între Salva și Năsăud

0 38

electrocutati gara tren Dej Caseiu

Un apel la 112 a anunțat în această seară că o persoană a căzut din tren între gările Salva și Năsăud. Un echipaj de acordare a primului ajutor a fost trimis de îndată la fața locului.

Potrivit primelor informații respectiva persoană ar fi căzut din tren în zona haltei din Năsăud. Un echipaj de poliție dar și o autospecială SMURD de la Năsăud au ajuns la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale. Deocamdată persoana respectivă nu a fost găsită, iar echipele de cercetare fac căutări în zonă.

Bărbatul a fost găsit între gara și halta din Năsăud în stare critică, fiind inconștient. Acesta a suferit multiple leziuni după căzătura din tren, iar medicii se luptă să-l țină în viață.

ACTUALIZARE

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 63 de ani din Bacău. Conform martorilor, acesta era în stare avansată de ebrietate, s-a dezechilibrat și a căzut din tren.

Personalul medical care a intervenit la fața locului a încercat aproape o jumătate de oră să-l salveze, însă rănile suferite i-au provocat decesul.

„Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa Năsăud, au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112 despre faptul că în apropierea Staţiei CF Năsăud, dintr-un tren Inter Regio care circula pe relaţia Iaşi-Timisoara, a căzut o persoană.

              În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, între Staţiile CF Năsăud şi Salva, a fost depistată persoana căzută din tren, stabilindu-se faptul că este vorba despre un bărbat, în vârsă de 63 de ani, din municipiul Bacău.

              Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul, fiind în stare de ebrietate, în timp ce încerca să intre la toaletă s-a dezechilibrat şi a căzut din tren pe uşa vagonului care era deschisă.

             Un echipaj SMURD sosit la faţa locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei, ulterior fiind declarat decesul.

             Cadavrul bărbatului a fost transportat la Secţia Prosectură din cadrul Spitalului Judeţean Bistriţa Năsăud pentru efectuarea necropsiei.

              Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Foto: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More