Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Căzut la pământ a fost lăsat fără banii puși „la ciorap”. Hoții s-au dat drept polițiști

0 321

Poliția este în căutarea unei persoane, victimă a unei tâlhării, persoană vătămată într-o cauză penală în care se efectuează cercetări față de mai mulți inculpați.

Prin intermediul unui comunicat de presă, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Sălaj solicită sprijinul cetățenilor în identificarea unui bărbat, persoană vătămată într-o cauză penală în care se efectuează cercetări față de mai mulți inculpați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și tâlhărie.

Foto: DIICOT

Conform informațiilor transmise, la data de 17.11.2018, inculpata M. L. S. se afla împreună cu inculpatul Ș. S. în apropierea unui bar din zona Autogării municipiului Zalău, moment în care aceasta a ochit un bărbat mai în vârstă, care se afla la bar și care avea mai mulți bani asupra sa, bani pe care i-a ascuns în ciorapi.

În acest context, inculpata s-ar fi înțeles cu un alt bărbat, inculpatul Ș. S., să atragă persoana vătămată în spatele Autogării municipiului Zalău. Urmare a înțelegerii dintre cei doi, persoana vătămată a fost atrasă în spatele autogării, unde a căzut, timp în care inculpata M. L. S. l-a descălțat și  i-a luat banii din pantof deși persoana vătămată a opus rezistență.

Din probatoriul administrat până în prezent rezultă faptul că inculpata i-a furat suma de 200 lei din ciorap precum și suma de 50 lei și un pachet de țigări. În timp ce inculpata M. L. S căuta să-i sustragă suma de bani persoanei vătămate, în zonă și-a făcut apariția inculpatul Ș. S. care a strigat către aceasta ”Poliția! Stai că dacă nu te arestez!” ținându-i blițul de la telefon în ochi. În aceste împrejurări,  victima a încetat să mai opună rezistență fapt ce i-a permis inculpatei M. L. S  să fure suma de bani.

Urmare a imaginilor prezentate, cetățenii care îl recunosc pe bărbatul respectiv şi pot oferi detalii cu privire  la identitatea acestuia, sunt rugați să apeleze următoarele date de contact: Direcția De Investigare A Infracțiunilor De Criminalitate Organizată și Terorism –Biroul Teritorial .Sălaj, tel:0260 612 729, email:   diicot_bt_salaj@mpublic.ro sau Inspectoratul De Poliție Județean Sălaj, tel: 0260 661285, email: cabinet@sj.politiaromana.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More