Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce au descoperit polițiștii bistrițeni în urma perchezițiilor de ieri

0 55

Telefoane mobile, o cartelă telefonică, înscrisuri doveditoare ale unor operaţiuni financiare şi diverse sume de bani au fost ridicate de poliţişti, în urma celor 13 percheziţii efectuate ieri în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi într-un penitenciar, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în înşelăciuni prin metoda accidentul.

La data de 15 octombrie, poliţiştii au efectuat 13 percheziții, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi într-un penitenciar, pentru probarea activităţii infracţionale ale unor persoane bănuite de înşelăciune prin metoda accidentul.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Ilfov, Argeş şi Vâlcea, precum şi cei din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, o cartelă telefonică, înscrisuri doveditoare ale unor operaţiuni financiare şi diverse sume de bani.

6 persoane încarcerate în penitenciar au fost transferate pentru cercetări în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, alte două persoane urmând să fie transferate, în aceeaşi cauză.

În urma administrării probatoriului, faţă de 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 de ani şi 37 de ani, precum şi faţă de o femeie de 52 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu propunere de arestare preventivă.

Dintre persoanele faţă de care a fost dispusă reţinerea, 5 se aflau în executarea unei pedepse cu închisoarea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More