Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce a descoperit o femeie în cârnații cumpărați de la Profi. Viermii încă mișcau și după prăjire – VIDEO

0 864

O femeie, care a cumpărat mai muți cârnați din supermarketul Profi, a rămas șocată să descopere, când a ajuns acasă, că în cârnații cumpărați și deja gătiți mișcau viermii.

Femeia a ales să cumpere cârnaţi proaspeţi dintr-un magazin Profi din Botoșani, a mers acasă, i-a gătit, i-a pus în farfurie şi când i-a tăiat au început să iasă viermi din ei.

Botoşăneanca a făcut totul public pe Facebook după ce a făcut şi reclamaţie la Protecţia Consumatorilor şi a primit un răspuns care nu a adus nicio lămurire. „Apelez la voi că văd că altfel nu se poate… Cu aproximativ o lună în urmă am cumpărat de la un renumit market (PROFI) cârnaţi proaspeţi (vorba vine). După ce i-am prăjit, au început să iasă din ei viermi. Am fost la Protecţia Consumatorului, rezultatul a venit astăzi (miercuri – n.r.) şi, aşa cum mă aşteptam, nici o rezolvare. Verificările s-au făcut pe alt lot, deci cu alte cuvinte, sunt eu nebună”, a postat Sonia Gabriela Huşman pe contul ei de Facebook.

Speriată și revoltată,femeia a apelat la ajutorul Protecției Consumatorului, care a verificat alt lot de cârnați, astfel că Profi a scăpat cu fața curată după ce a vândut alimente contaminate, potrivit relatărilor Soniei.

Femeia a făcut reclamaţie la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Botoşani, iar răspunsul primit nu avea cum să o mulţumească pentru că instituţia statului a transmis oficial că a verificat alt lot, nu cel care făcea obiectul reclamaţiei. „Vă comunicăm răspunsul: la data şi ora controlului, au fost depistaţi la comercializare cârnaţi din acelaşi sortiment, dar din alt lot. Au fost verificaţi organoleptic şi nu au fost găsite corpuri străine în compoziţie, cârnaţii erau proaspeţi şi nu aveau miros neplăcut. Vă informăm că orice produs din carne dacă este preparat termic, la temperatură ridicată, organismele vii nu rezistă şi după prăjire viermii nu mai pot fi vii”, se arată în răspunsul CJPC, semnat de inspectorul şef adjunct Mirel Rogalschi.

Precizări de la Profi Rom Food

„Ca urmare a sesizării doamnei Sonia Gabriela Husman, vă comunicăm că suntem preocupați de menţinerea siguranţei alimentare a clienților noștri și că avem proceduri foarte stricte în această privință. Totodată, avem încredere în profesionalismul reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Botoșani care, în urma verificărilor, nu au constatat nereguli privind termenul de valabilitate sau alte modificări organoleptice ale altor produse provenite din același sortiment.

Pe lângă aceasta, regretăm că nu am fost informați si noi la momentul respectiv de către doamna Sonia Gabriela Husman pentru a face chiar atunci propriile noastre verificări, edificatoare. Vă asigurăm de corectitudinea și transparența noastră privind serviciile oferite”, a precizat, vineri, Profi Rom Food într-un comunicat.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More