Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce a descoperit un român care a încercat să curețe un măr cumpărat de la Carrefour – VIDEO

2 62

mar ceara

Toți medicii încurajează oamenii să consume zilnic fructe, iar zicala ”un măr pe zi este sănătate curată” este rostită tot mai des. Totuși, sunt unele fructe de care trebuie să ne ferim.

O demonstrează un clip postat de un român din Cernavodă pe Facebook. Videoclipul a devenit viral în doar câteva ore.

Claudiu a cumpărat câteva mere de la magazinul Carrefour, iar odată ajuns acasă a încercat să curețe de coajă un măr. Nu mică i-a fost mirarea când a realizat că nu poate curăța mărul din cauza unui strat de ceară.

Pelicula de ceară avea rolul, probabil, de a da strălșucire și frumusețe merelor, însă ce este plăcut ochiului nu este întotdeauna bun și pentru organism și sănătatea omului.

”Ca să muriți mai repede, consumați câte un fruct pe zi”, spune cel care a postat videoclipul pe Facebook. Acesta răzuiește mărul de pelicula de ceară și demonstrează astfel, că sub acest strat, fructul nu mai este la fel de lucios ca la început.

 

 

Post by Claudiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. 123 spune

    pune-l in apa calda si ceara se ridica deasupra ei

  2. Costy spune

    Din cate surse s-a verificat afirmatia individului? Poate face dovada ca l-a cumparat de unde spune? Sau trebuie sa-l credem pe cuvant?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More