Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce droguri consumă tinerii în funcţie de muzica ascultată

0 512

Agenţia Naţională Antidrog a realizat un studiu, mai puţin obişnuit, în care au aflat de la consumatori care este legătura dintre droguri şi muzica pe care o ascultă.

Specialiştii au ales opt genuri de muzică (house, pop, hip-hop, rock, punk, disco, latino şi manele) şi opt feluri de droguri (cannabis, tranchilizante, amfetamină, XTC, LSD, cocaină, heroină şi ciuperci halucinogene).

În urma studiului s-a arătat că haşişul este prefereat de aproape 50% dintre rockeri şi 30% dintre manelişti. În plus, iubitorii de manele au declarat că nu se ating de amfetamine, LSD sau heroină.

Cocaina şi LSD-ul sunt consumate în mare parte de cei care ascultă house, iar hip hopul merge clar în combinaţie cu haşiş sau extacy.

Tinerii care ascultă muzică latino nu se dau în vânt după droguri. 17% dintre ei au declarat că mai fumează din când în când, în timp ce 2% preferă uneori câte o porţie de ciuperci halucinogene.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More