Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce fură hoţii în ziua de azi? Mere, pere…

0 73
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto: Arhiva Someseanul.ro

Ieri, ora 11.15, poliţiştii i- au identificat pe O.I. şi O. L. de 30 ani, ambii din Posmuş, care au sustras cantitatea de 150 kg mere, din livada situată în Posmuș, în locul numit „Tonorog”.

Prejudiciul a fost recuperat în intregime. Cercetările continuă de Postul de Poliție Șieu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tot ieri, ora 20.30, poliţiştii au fost sesizaţi că trei persoane au sustras pere de pe pășunea situată în localitatea Unirea, în locul numit „Cocoși”. La faţa locului s-a deplasat patrula auto care i-a identificat pe Ș.V. de 30 ani, Ș.L. de 31 ani și N.M. de 31 ani, toți din localitatea Unirea, care transportau, cu un atelaj tras de un tractor, cantitatea de 773 kg de pere ce au fost sustrase de pe pășunea aparținând Primăriei municipiului Bistrița.

Prejudiciul a fost recuperat in intregime. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă de Biroul Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More