Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce-i găsit, nu-i furat, dar nici nu-ți aparține. Cum a rămas o femeie din Dej fără portofel – VIDEO

0 1.476

O femeie aflată la cumpărături într-un supermarket din Dej a rămas fără portofel, după ce și l-a uitat pe un raft la ieșire din magazin. O altă femeie l-a găsit și l-a luat, iar acum aceasta este căutată de polițiști.

Incidentul s-a petrecut în data de 18 octombrie la un supermarket din Dej. Bătrânica își terminase cumpărăturile din magazin și se îndrepta spre ieșire, fără să știe că și-a uitat portofelul, cu toții banii și toate actele, pe raftul cu coșurile de cumpărături. Femeia pleacă, însă în spatele acesteia apare o alta, cu un cărucior de copii.

Aceasta vede portofelul, se uită iscoditoare împrejur pentru a fi sigură că nu este văzută, după care ia nestingherită portofelul și pleacă, deși și-a însușit un bun care nu-i aparține. Nu a interesat-o nici să declare la angajatele magazinului că a găsit portofelul, nici să întrebe oamenii din preajmă dacă portofelul este al cuiva.

Ulterior, bătrânica se întoarce în magazin pentru a întreba dacă i-a găsit cineva portofelul, știind sigur că acolo îl uitase. Angajații magazinului nu știau însă nimic despre bunul pierdut, astfel că femeia a apelat la ajutorul oamenilor legii.

Polițiștii dejeni au început ancheta în acest caz, primul pas fiind vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere amplasate în supermarket. Astfel, aceștia au putut vedea întregul fir al evenimentelor, iar acum încearcă identificarea femeii care și-a însușit portofelul.

Cei care o recunosc pe femeia din imagini, pot anunța poliția la numărul de telefon 0264.212.121.

Aceasta se poate preda și singură la poliție, iar dacă va preda portofelul cu toate actele și banii care erau în el la momentul producerii faptei, poate scăpa de urmările legii. Altfel, aceasta riscă o pedeapsă de la o lună la trei luni sau amendă penală, pentru însușirea unui bun găsit și nepredarea acestuia în termen de 10 zile autorităților.

someseanul-portofel gasit supermarket dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More