Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce Lenovo ThinkPad ar trebui să cumperi? Iată ghidul nostru pentru a-l alege pe cel mai bun

0 445

Pentru utilizatorii profesioniști de laptopuri, Lenovo ThinkPad este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune și mai fiabile branduri de zeci de ani. De la achiziționarea de către Lenovo a diviziei de calculatoare personale a IBM în 2005, gama ThinkPad a continuat să evolueze în moduri noi și interesante. Fie că este vorba de seria X, de seria T sau de seria E, există multe laptopuri interesante din care poți alege. Dar acest lucru poate îngreuna găsirea celui mai bun Lenovo Thinkpad pentru tine.

Pentru a te ajuta să alegi laptopul Lenovo ThinkPad potrivit pentru nevoile tale, iată un ghid al diverselor opțiuni disponibile și motivele pentru care acestea ar putea fi o alegere excelentă pentru următorul upgrade al laptopului tău.

Seria X

În partea superioară a gamei Lenovo ThinkPad se află seria X. Acestea sunt cele mai bune laptopuri ThinkPad ușoare, care oferă o durată de viață lungă a bateriei, funcții de securitate solide, precum și clasicul ThinkPad TrackPoint de pe tastatură. De asemenea, sunt concepute pentru a fi rezistente, Lenovo declarând cu mândrie că ThinkPad-urile din seria X au fost purtate peste tot în lume (și, mai important, au supraviețuit), inclusiv pe vârful muntelui Everest, pe fundul oceanului și chiar în spațiul cosmic, pe stațiile spațiale International și Mir.

Dacă îți place sunetul seriei X, cea mai bună opțiune este modelul ThinkPad X390.

Toate laptopurile Lenovo ThinkPad din seria X sunt dotate cu procesoare Intel de generația a opta, unități de stocare rapide și solide și opțiuni între 4 și 32 GB de memorie RAM.

Seria X1

Nu trebuie confundate cu seria X. ThinkPad X1 Carbon, X1 Yoga și X1 Extreme sunt dispozitive mai premium, cu prețuri mai mari.

ThinkPad X1 Carbon este cel mai subțire și mai ușor laptop Lenovo ThinkPad și se mândrește, de asemenea, cu o autonomie mare a bateriei. Deși nu este convertibil, ThinkPad X1 Carbon oferă caracteristici de securitate solide, cum ar fi un cursor „ThinkShutter” pentru a ascunde camera web atunci când nu este utilizată și, de asemenea, un cititor de amprente.

ThinkPad X1 Extreme este una dintre cele mai scumpe opțiuni ThinkPad, dar are și cele mai bune specificații. Acesta oferă opțiuni pentru un ecran tactil AMOLED 4K alimentat de un cip grafic Nvidia GeForce GTX 1650 dedicat. De asemenea, oferă până la 64 GB de memorie RAM și un procesor Intel Core i7 de nouă generație de vârf. Aceasta oferă capacități puternice atunci când vine vorba de sarcini de productivitate, cum ar fi redarea video, dar nu este rău nici pentru jocurile în afara orelor de program.

Iar dacă îți place funcționalitatea 2 în 1, poți lua în considerare și versiunea Yoga a lui ThinkPad X1.

Seria T

Sub seria X se află seria T. Acestea sunt laptopuri ThinkPad tradiționale cu clapetă, destinate mai mult profesioniștilor decât întreprinderilor. Unii ar putea chiar să vadă aceste dispozitive ca pe niște alternative la MacBook sau la Asus Zenbook.

Seria ThinkPad T oferă, de asemenea, opțiuni cu ecran tactil și o gamă largă de conectivitate, inclusiv porturi USB-C și USB-A. Acest lucru le face să fie o alegere excelentă dacă ești mereu în mișcare.

Dacă vrei un ThinkPad din seria T, îți recomandăm modelul T480. Ne plac opțiunile sale de conectivitate versatile, autonomia bateriei, touchpad-ul și tastatura, toate la un preț foarte bun.

Seria E

Nu trebuie să cheltui o avere imensă pentru a obține un Lenovo ThinkPad excelent; există, de asemenea, câteva opțiuni accesibile la nivel de intrare, în special seria E. Majoritatea oferă hardware excelent și calitatea obișnuită a construcției ThinkPad, dar sacrifică greutatea și portabilitatea.

De exemplu, ThinkPad E490s are un șasiu complet metalic și păstrează un factor de formă subțire și elegant, precum și caracteristici de securitate, cum ar fi camera web ThinkShutter și un cititor de amprente digitale. Toate dispozitivele din seria E vin cu opțiuni pentru procesoare Intel de generația a 8-a, dar pentru cei cu un buget mai mic, există și opțiuni pentru procesoare AMD Ryzen.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More