Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce merită acest nemernic? Lovește fără milă un bătrân, doar pentru că poate, apoi se laudă cu asta pe Facebook – VIDEO

0 104

Un bărbat a fost lovit cu bestialitate de un adolescent, care i-a cerut unui prieten să filmeze întreaga scenă, apoi a publicat ”isprava” pe Facebook. Imaginile au creat un val de indignare pe rețeaua de socializare, iar polițiștii au intrat imediat pe fir.

Incidentul s-a petrecut în centrul localității mureșene Sărmașu. În imagini se vede cum un adolescent lovește crunt cu piciorul în cap un bărbat mai în vârstă. Nerozia tânărului nu s-a oprit aici, el dorind să se și laude cu fapta sa, astfel că imaginile au ajuns pe internet.

Omenii legii au reușit să îl identifice pe adolescent. Este vorba despre Alex Ivan, un băiat de 16 ani, rămas repetent și mutat de la liceul economic din Târgu Mureș la liceul din localitatea Sărmașu.

Oana Mititean, director la Liceul Teoretic „Samuil Micu” din Sărmașu, unde învață în prezent Alex Ivan, a declarat reporterului Someșeanul.ro că tânărul este un elev problematic, care a creat mai multe probleme în instituția școlară pe care o conduce.

Directoarea spune că adolescentul  bătăuș a rămas repetent, în clasa a IX-a, și a avut nota 6 la purtare. Și în acest an are nota la purtare scăzută tot la 6, din cauza comportamentului său față de profesori și colegi.

Adolescentul făcea practică la un atelier auto și se întorcea împreună cu un prieten spre casă când l-a întâlnit pe bărbat și a început să își bată joc de el.

Bărbatul agresat este cioban, iar în ultima vreme nu și-a mai găsit de lucru și a locuit pe stradă. Când a aflat despre noul scandal în care a fost implicat fiul ei, mama băiatului a încercat să îi găsească scuze: „Într-adevăr, recunoaște, și se vede din filmare că a lovit acel bătrân, dar nu a știut că a fost filmat și nu a făcut el reclamă, sa zicem, pe Facebook cu treaba asta. Deci prietenii lui cei mai buni au făcut treaba asta, care au distribuit mai departe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More