Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce ne transmite primarul Dejului, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei

0 329

Cu ocazia Zilei Mondiale a Presei, primarul municipiului Dej, Costan Morar transmite tuturor jurnaliștilor locali și zonali gândurile sale în această zi de mare sărbătoare pentru breasla jurnalistică.

”Astăzi 3 mai, în toată lumea este sărbătorită  Ziua Mondială a Libertăţii Presei, zi  care a fost stabilită de Adunarea Generală a ONU în anul 1993, urmare a recomandării emise în cadrul Conferinţei Generale UNESCO din 1991.

De 24 de ani, în această zi sunt  celebrate principiile fundamentale ale libertăţii presei , ziua de 3 mai fiind şi un moment de pomenire a acelor jurnalişti care şi-au pierdut viaţa în apărarea libertăţii de expresie şi a exercitării profesiei lor.

Profesia de jurnalist nu este una uşoară, este nevoie de obiectivitate, dăruire şi sacrificii iar oraşul nostru are parte de jurnalişti, formatori de opinie, care îşi reprezintă cu cinste profesia.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei transmit reprezentanţilor mass mediei locale şi zonale, aprecirea pentru munca pe care o desfăşoară în spiritul informării  cetăţenilor, a  promovării imaginii municipiului Dej, precum şi pentru colaborarea şi implicarea în evenimentele desfăşurate în municipiul nostru.

De ziua lor, urez jurnaliştilor dejeni şi tuturor jurnaliştilor, mult succes în activitate alături de un sincer „La Mulţi ani”.

 

Îi mulțumim, la rândul nostru, pentru mesajul transmis, pe care l-am transmis și noi mai departe cititorilor noștri. Îi dorim și noi edilului șef al Dejului putere de muncă, îngăduință și răbdare și îi transmitem sincerele noastre intenții de o colaborare strânsă și benefică de ambele părți în continuare.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More