Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce reguli trebuie să respecte românii care vor petrece 1 Mai şi Paştele la mare

0 396

Turiştii care vor să petreacă 1 Mai şi Paştele pe litoral trebuie să respecte regulile. E obligatorie purtarea măştii, intrarea în camere la ora 20:00 şi trebuie să evite să se înghesuie în magazine şi la terase.

Singura excepţie va fi făcută în noaptea de Paşte şi vizează persoanele care merg la slujbă. Acestea pot rămâne afară până la ora 2:00.

„Legea n-o negociem cu nimeni. Sănătatea e mai importantă decât orice. Azi, când vorbim, există o oră la care aceste activităţi ale agenţilor economici trebuie să înceteze.

Pentru Paşte avem în hotărârea CNSU în care e reglementat foarte clar că în intervalul 20.00 – 02.00 asigurăm în condiţii de securitate şi sănătate maximă a celor care doresc să participe la slujba de Înviere, deplasarea la biserică, respectiv deplasarea spre casă.

Acestea sunt misiunile în care sunt implicate Poliţia Română, Jandarmeria Română, şi nu altele”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More