Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce se mai fură în România? Doi bărbați reținuți pentru furtul unui cal

0 125

Doi sălăjeni au fost reținuți pentru 24 de ore. Au furat un cal și au fost prinși în toiul dimineații.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 22 aprilie, în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Poliție Rurală Huedin au depistat doi bărbați bănuiți de furt. Cei doi, de 28 și 17 ani, din județul Sălaj, ar fi furat un cal.

La momentul depistării, cei doi se deplasau pe raza comunei Poieni, înspre Oradea. Aceștia purtau mănuși și au prezentat polițiștilor mai multe versiuni referitoare la modul de dobândire a cabalinei. Nu au putut prezenta niciun document privind proveniența acesteia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbații ar fi furat cabalina de pe pășunea comunei Mărgău. Prejudiciul cauzat a fost estimat de persoana vătămată la circa 5.000 de lei. Întreg prejudiciul a  fost recuperat.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More