Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce spun după alegeri primarii din zona Dejului trecuți la PSD

0 91

vot alegeri

În judeţul Cluj, primarii comunelor Sînmărtin, Jichişu de Jos şi Bobâlna au trecut la PSD prin ordonanţa 55.

Primarul Ion Fârtan din comuna Sînmărtin, fost PNL, a declarat, pentru Adevărul, că nu se aştepta ca PSD să piardă alegerile şi nici vorbă să se întoarcă în PNL. „Nu m-am aşteptat ca PSD să piardă alegerile, dar în ţara asta totul e posibil. Şi nu mă gândesc să mă întorc în PNL. Cred că nici ei nu m-ar primi“, a afirmat primarul. În comuna sa, Victor Ponta a luat 75,62%, iar Klaus Iohannis – 24,37%.

În comuna Jichişu de Jos, primarul Ioan Moncea, fost PDL, declară că se aştepta ca PSD să piardă alegerile. Mărturiseşte că a trecut la PSD fiindcă i-au promis fonduri pentru diverse proiecte, cum ar fi drumul din localitate. „Au spus că ne ajută şi ne-au ajutat“, zice primarul. În ce priveşte reîntoarcerea la PNL, Moncea spune că „nu ştie încă“ şi că depinde  de „cine va fi preşedinte la PNL“. În Jichişu de Jos, Victor Ponta a luat 53,47% dintre voturi, iar Klaus Iohannis – 46,52%.

Cel de-al treilea primar ”traseist”, Augustin Mureşan din comuna Bobâlna, fost PDL, spune că vestea pierderii alegerilor de PSD a fost neaşteptată. Întrebat dacă are de gând să se întoarcă în partidul din care a plecat, primarul Mureşan spune că „nu ştie“ şi că acum „e mai bine să tacă“. În comuna Bobâlna, Victor Ponta a fost votat de 55,09% dintre săteni, iar Klaus Iohannis – de 44,90%.

Citește ce zice partidul de unde au plecat pe Adevărul.ro!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More