Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce spun după alegeri primarii din zona Dejului trecuți la PSD

0 28

vot alegeri

În judeţul Cluj, primarii comunelor Sînmărtin, Jichişu de Jos şi Bobâlna au trecut la PSD prin ordonanţa 55.

Primarul Ion Fârtan din comuna Sînmărtin, fost PNL, a declarat, pentru Adevărul, că nu se aştepta ca PSD să piardă alegerile şi nici vorbă să se întoarcă în PNL. „Nu m-am aşteptat ca PSD să piardă alegerile, dar în ţara asta totul e posibil. Şi nu mă gândesc să mă întorc în PNL. Cred că nici ei nu m-ar primi“, a afirmat primarul. În comuna sa, Victor Ponta a luat 75,62%, iar Klaus Iohannis – 24,37%.

În comuna Jichişu de Jos, primarul Ioan Moncea, fost PDL, declară că se aştepta ca PSD să piardă alegerile. Mărturiseşte că a trecut la PSD fiindcă i-au promis fonduri pentru diverse proiecte, cum ar fi drumul din localitate. „Au spus că ne ajută şi ne-au ajutat“, zice primarul. În ce priveşte reîntoarcerea la PNL, Moncea spune că „nu ştie încă“ şi că depinde  de „cine va fi preşedinte la PNL“. În Jichişu de Jos, Victor Ponta a luat 53,47% dintre voturi, iar Klaus Iohannis – 46,52%.

Cel de-al treilea primar ”traseist”, Augustin Mureşan din comuna Bobâlna, fost PDL, spune că vestea pierderii alegerilor de PSD a fost neaşteptată. Întrebat dacă are de gând să se întoarcă în partidul din care a plecat, primarul Mureşan spune că „nu ştie“ şi că acum „e mai bine să tacă“. În comuna Bobâlna, Victor Ponta a fost votat de 55,09% dintre săteni, iar Klaus Iohannis – de 44,90%.

Citește ce zice partidul de unde au plecat pe Adevărul.ro!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.