Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

În ce stadiu se află lucrările la drumurile din Dej și noua piață agroalimentară – FOTO/VIDEO

0 169

situatie reabilitare drumuri Dej august 2014 (1)

La sediul Primăriei Dej a fost organizată azi o conferință de presă în cadrul căreia primarul Costan Morar a explicat jurnaliștilor care este stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzilor din Dej și a pieței agroalimentare din centrul orașului.

După conferința de presă, primarul ne-a condus pe câteva străzi care au fost deja finalizate (Miron Costin, Merilor, strada Văii), dar și pe unele tronsoane unde în aceste zile se desfășoară din plin lucrările de reabilitare și modernizare (strada Parcului, strada Florilor).

De asemenea, tot azi am făcut o vizită la noua piață agroalimentară din centrul orașului, una modernizată, încăpătoare, cu parcare subterană cu 70 de locuri, a cărei deschidere oficială va avea loc în toamna acestui an.

În cadrul discuțiilor de azi s-a dezbătut și problema locurilor de agrement din Dej. Astfel, de la edilul Dejului am aflat azi că pentru anul viitor este pregătit un proiect de extindere a Complexului Balnear Toroc cu încă o piscină adâncă de apă dulce de dimensiuni mai mari, dar și instalarea unor tobogane. De asemenea, tot primarul Costan Morar ne-a dezvăluit că în cadrul instituției pe care o conduce se pregătesc de finalizare două proiecte de reamenajare a fostului ștrand de lângă parcul mare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More