Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce tragedie! 23 de morți după ce un autocar s-a prăbușit într-un râu – VIDEO

0 34

Cel puțin 23 de persoane și-au pierdut viața vineri în urma prăbușirii autocarului în care se aflau într-un râu din Anzii Cordilieri, în Peru, a anunțat poliția locală, scrie AFP.

„Pot confirma că au murit cel puțin 23 persoane, iar alte 32 au fost rănite după ce autocarul s-a prăbușit în râul Mapacho”, în provincia meridională Cusco, a declarat un responsabil din cadrul comisariatului districtului local Urcos, Linio Sanchez.

Accidentele rutiere sunt frecvente în Peru din cauza absenței unui control al autovehiculelor și șoferilor, precum și a drumurilor periculoase din această țară muntoasă.

Potrivit celor mai recente date, în primul semestru din 2014 cel puțin 1.400 de persoane și-au pierdut viața pe drumurile din această țară cu 30 de milioane de locuitori. În 2013, au fost 3.590 de morți și 4.138 în 2012.

În ianuarie 2015, 23 de persoane au murit, iar peste 30 au fost rănite după ce un autocar s-a prăbușit într-o prăpastie din regiunea Cusco, situată la peste 1.000 de kilometri sud-est de capitala Lima.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More