Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce variantă de Blackjack să alegi?

0 24

Cazinourile online și offline dispun de sute, dacă nu mii de jocuri dintre care să se poată alege. Cel puțin de-a lungul multor ani de existență, acestea au avut în vedere să aloce cât mai multe titluri celor interesați, pentru a se asigura astfel că tot timpul cineva va avea ceva pe placul său. Iar unele dintre cele mai populare, dacă nu chiar cele mai căutate jocuri sunt cele de Blackjack. Poate și pentru că sunt la îndemână atunci când te interesezi despre cum sa faci bani.

Pe lângă faptul că sunt ușor de învățat, de jucat și de manevrat, acestea sunt rapide și vin cu reale oportunități și sigure de câștig.Ceea ce poate nu știi, însă, este faptul că există peste 100 de variații ale acestuia la nivel mondial – cu toate că sunt asemănătoare, au anumite diferențe care le fac preferate de unii sau mai puțin agreate de  alții. Toate se pot accesa la o singură diferență de buton și te pot cuceri, în ciuda complexității lor: abilitățile de manevrare chiar fac diferență între a fi învingător sau învins. Dacă îți este greu către care anume să te orientezi, îți dăm mai jos câteva sugestii, dintre cele mai accesate și noi, pe care să le ai în vedere data viitoare. Iată mai jos un scurt ghid cu alternativele de jocuri de Blackjack

Super Fun  21

Posibil ca jocul Blackjack Super Fun 21 să fie disponibil pe aproape orice platformă, căci este cel mai cerut. Este un joc cu vechime, iar faptul că a rezistat trecerii timpului spune multe despre cât de fain este – fară să le discrediteze pe celelalte. Ceea ce îl diferențiază față de alte jocuri din aceeași categorie este faptul că mai întâi de toate este o rundaă de pariuri înainte de fiecare carte, ceea ce conferă o notă aparte întregii mize; și la propriu, și la figurat. Mai există și varianta Face Up 21, care a renunțat la multe dintre avantajele casei.

Triple 7’s Blackajck

O versiune online de joc Blackjack și care ridică multe controverse este Triple 7’s. Asta pentru că aici sunt combinate atât mecanicile de joc ale versiunii tradiționale de sloturi, cât și cele de joc de casino clasic Blackjack. Destul de interesant, acesta obligă jucătorii să plaseze un pariu secundar, există și posibilitatea de acces la un jackpot progresiv, ceea ce face lucrurile și mai interesante. Pentru câștig, jucătorul trebuie să aibă trei șapte identici – pentru a se ajunge la asta sunt reguli destul de complicate, despre care trebuie să citești tu însuti.

Double Attack Blackjack

Un joc care are la bază tot ce înseamnă clasicul Blackjack, dar care vine cu o propunere proprie de joc. Astfel, printre caracteristicile unice menționăm faptul că a fost îndepărtată cartea cu 10, lucru care reduce șansele de câștig și să facă un Blackjack. Rămâne valabilă regula de a face un total de 21, doar că nimic nu mai este la fel de simplu, iar asta nu poate însemna decât multe provocări.

Chinese Blackjack

Și Orientul Îndepărtat are o versiune proprie de Blackjack și nu îl putem neglija, mai cu seamă că este unul accesat de multe ori, desigur teritoriile chinezești, cum altfel. Însă, nu este ignorat nici în zonele mai îndepărtate din vest. În această versiune de joc, jucătorii trebuie să facă un total de 16 sau mai multe puncte, iar dealerul are oportunitatea de a verifica constante cărțile jucătorilor, care trebuie să fie mereu precauți, căci oricând se poate strigă hit și trebuie să afișeze ce dețin.

European Blackjack

Nu ar fi putut fi corect să nu amintim și versiunea europeană de Blackjack. Aceasta presupune că dealerul să nu își primească cărțile până când jucătorii nu s-au decis să facă acest lucru. Desigur, și aici există câteva modificări și restricții mai mari în comparație cu jocurile americane, dar șansele de câștig sunt mai ridicate, cam cum se întâmplă și cu jocul de ruletă, unde regulile sunt ceva mai simplificate. Poate și pentru că aici lucrurile sunt ușor mai previzibile, ca urmare a favorizării jucătorilor, din mai multe puncte de vedere.

Jocurile de Blackjack sunt un standard când vine vorba despre cazinouri, dar sunt cât se poate de diferite, în funcție de cel pe care îl alegi. Ca principiu, regulile de bază ale îndrăgitului joc sunt aceleași și rezultatul final se bazează mai mult pe alegeri, decât pe noroc: trebuie să acumulezi 21 de puncte prin diverse schimburi de cărți sau să învingi dealerul.

Variațiunile complică sau simplifică- după caz – multe dintre condițiile de joc,ceea ce face, evident, ca șansele de câștig să fie mai mici sau mai mari. În funcție de cât de experimentat ești în acest domeniu sau cât de mult îți dorești să încerci altceva, te poți orienta către ce îți place cel mai mult. Perfect Pairs Blackjack, Spanish 21, Pontoon,  Vegas Strip Blackjack, Blackjack Premium, Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Blackjack Side Bets, Blackjack Perfect Pairs, Blackjack Atlantic, Blackjack Double Deck, mai sunt câteva titluri ce îți merită atenția și pe care credem că o să le tot întâlnești în periplul tău virtual.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More