Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„Ce viitor îmi oferiți, dragi politicieni?” Mesajul unei fete de clasa a VII-a – VIDEO

1 237

O adolescentă din Reșița transmite un mesaj acid clasei politice românești.

Andreea din Reșița este o adolescentă de clasa a VII-a care printr-un mesaj deloc blând bate obrazul politicienilor români. „Am decis să iau atitudine împotriva politicienilor care îmi fură viitorul. Cu fiecare minciună, cu fiecare decizie proastă, ei vorbesc nimicuri, timp în care cei mulți ca mine suferă, iar natura moare!” își începe Andreea discursul într-un videoclip postat pe Youtube de către asociația Friday for Future Romania.

Supărările Andreei și tonul prea matur al tinerei arată că nepăsarea clasei politice, ignoranța acesteia, dar și aroganța umflată și nefondată specifică politicianului român, au atinse cote maxime. De altfel totul începe de la grija pentru natură, iar Andreea este una dintre elevele și elevii din România ce se alătură mișcării globale pentru climă și pentru a salva natura. Mișcarea a fost declanșată după ce Greta Thunberg, o eleva de 15 ani, din Suedia a început să protesteze împotriva nepăsării păturii politice în ceea ce privește schimbarea climatică.

„Corupția mă sufocă! Ce viitor îmi oferiți, dragi politicieni?!” spune Andreea, elevă în clasa a VII-a la o școală generală din din Reșița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stefan spune

    Ce tineri maturi avem. Cred ca domnisoara este olimpica. Este un text repetat sau exprima gândurile ei. Greu de stabilit. Sau sunt prea cârcotaș!? Nu ca nu ar avea textul substanta, dar……

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More