Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cea mai bună meserie… este de președinte la FRF

0 50
Foto: fanatik.ro

Fotbalul românesc pare să fi scăpat de un bolovan uriaș care-i atârna de gât de vreun sfert de veac, odată cu debarcarea lui Mircea Sandu de la șefia Federației Române de Fotbal.

”Pare” doar, și spun asta pentru că, deși FRF are acum un nou președinte în persoana lui Răzvan Burleanu, fostul președinte poate trăi bine-mersi în continuare pe banii FRF.

Comitetul Executiv l-a cadorisit la ”pensionare” pe Mircea Sandu cu o rentă viageră de 75.000 de euro anual, plus alte și alte beneficii. De parcă n-a făcut milioane cu nemiluita timp de 24 de ani cât a fost în fruntea federației.

Dar pentru că e băiat bun și nu vrea să ia cu japca beneficii care nu i se cuvin, Mircea Sandu a anunțat azi că mai taie din cadourile primite. Adică nu o să mai aibă 75.000 de euro pe an, ci doar 50.000. Și renunță și la secretară și mașină din partea federației. Uau! Bun băiat Nașu’ ăsta.

În rest, celelalte beneficii rămân bătute în cuie. Adicătelea, drept de administrare al unui etaj din noua clădire FRF, orice intervenţie chirurgicală sau recuperare medicală plătită de FRF, o limuzină care aparţine FRF şi benzina decontată indiferent de numărul de kilometri parcurşi, telefon, personal angajat cu salarii în limita a 5.000 de lei lunar, deplasări la meciurile echipei naţionale cu decontarea cazării la hotel de cinci stele şi diurnă de 500 de euro pe zi.

Bună treabă! Ș-apoi să nu fii șef la FRF?!? Ce parlamentar, ce ministru, ce patron de firme? Șef la Federația Română de Fotbal e cea mai tare treabă. Stai vreun sfert de veac și sugi milioane de euro din fotbal și apoi te retragi în liniște ca președinte de onoare, funcție care nu necesită muncă și aduce o tonă de beneficii. Și mai zice lumea că nu sunt bani în fotbal…

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More