Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cea mai penală ”hais bachet celănge”. Kasandra Zis Razgaiata Dulce a provocat-o pe Sefora Zis Unikata – VIDEO

0 69

Sefora Zis Unikata a inrat și ea în hora celor care-și toarnă bidoane de apă în cap. Gălețile cu gheață, așa cum cerea odinioară regulamentul nescris al campaniei, s-au topit.

Sefora Zis Unikata a fost provocată la ”hais bachet celănge” de Kasandra Zis Razgaiata Dulce, lucru specificat să știe toată lumea țigănească. Ăia care știu citi, bineînțeles.

Și pentru că nu putea să ducă până la final această provocare PENALĂ!, Sefora Zis Unikata, le-a provocat și pe Daniela Zis Unikata, Anglia Sefa Fitzelor, Sefa FruMusetzilor, Anglia Unikata Samariteanca Unicata, cu îndemnul: ”sa va more cell ma scump pe pamant da nu facti shi voi daca nu faceti sa murit domne, ajuta.”

Așa cum se face la orice casă de țigani, toată tărășenia a fost postată pe Facebook, de pe vreun smartphone șterpelit din Anglia. Pentru că acolo pare a fi platoul de filmare pentru țigăneala asta.

Asta ca să vedeți unde s-a ajuns. Începută ca o campanie nobilă, o campanie făcută doar cu gândul la cei în suferință și ajutorarea celor bolnavi, celebra Ice Bucket Challenge, a devenit o țigănie la nivel internațional.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More