Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cea mai rece noapte. Cum va fi vremea în zilele următoare

0 813

Noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2019 a fost cea mai friguroasă noapte din această iarnă. În foarte puțin zone din țară temperaturile au trecut peste pragul gerului. Cea mai joasă temperatură s-a înregistrat la Obârșia Lotrului, în Vâlcea: minus 23 de grade. Frigul va fi prezent și pe parcursul zilei de marți.

La Târgu Lăpuș, în Maramureș, au fost minus 22 de grade în cursul nopții de luni spre marți, iar la Stâna de Vale, în Bihor, minus 21 de grade.

Cea mai ridicată temperatură s-a înregistrat la Constanța, minus 4 grade.

În București, au fost minus 10 grade spre dimineață.

Frig va fi și pe parcursul zilei de marți, spun meteorologii.

Noaptea de marți spre miercuri va aduce ninsori în aproape toate regiunile României, mai puțin în partea de sud-est, unde va predomina lapovița.

Precipitaţiile vor lua o scurtă pauză pe parcursul zilei de marţi, dar seara, ninsorile slabe vor apărea în vest, centru şi nord. Ele vor continua miercuri în jumătatea de vest a ţării, apoi, se vor extinde treptat şi în restul zonelor, cu excepţia celei de sud-est, unde vor fi ploi şi lapoviţă.

Vremea se mai încălzește abia pe finalul săptămânii, când temperaturile se vor situa în jurul pragului de îngheț, cu maxime între -2 și 6 grade Celsius. Va continua să ningă în zonele de munte, dar și răzleț în sud și sud-est, dar temperaturile vor fi mai ridicate.

Un val de aer rece a intrat în peninsula Balcanică și aduce ninsori, vânt puternic și temperaturi extrem de scăzute până pe 9 ianuarie. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More