Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cei doi traficanți de droguri din Gherla au fost arestați preventiv

11 79

Cei doi bărbați de 29, respectiv 31 de ani din Gherla, prinși aseară în flagrant în timp ce vindeau droguri unor adolescenți din Dej, au fost prezentați azi în fața judecătorilor clujeni, cu propunere de arestare preventivă, instanța încuviințând măsura.

Antonio M. în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Gherla pe strada Tudor Vladimirescu, și Florin Z. în vârstă de 31 de ani cu domiciliul în Gherla pe strada Livezii, au fost ridicați aseară și reținuți de polițiști după ce au fost prinși în flagrant.

Ofițeri din cadrul Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată (DIICOT) Cluj, au descins joi seara la Dej, unde au surprins în flagrant o vânzare de droguri de mare risc, cumpărători fiind doi adolescenți din Dej, dintre care unul minor.

Oamenii legii îi filaseră de mult timp pe cei doi traficanți de droguri din Gherla, iar aseară au organizat și flagrantul de la Dej, în zona pieței agroalimentare din centrul orașului.

După acțiunea de la Dej, oamenii legii au demarat în trombă spre Gherla, unde au efectuat percheziții la domiciliile celor doi traficanți, pe strada Tudor Vladimirescu și pe strada Livezii, de unde au ridicat mai multe probe materiale și o cantitate însemnată de droguri.

Cei doi gherleni au fost reținuți și duși la Cluj-Napoca la audieri, iar în această dimineață au fost prezentați în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tribunalul Cluj a aprobat cererea procurorilor, astfel că cei doi vor fi cercetați în continuare în stare de arest preventiv.

 

Comentarii