Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cei trei tineri din Vaslui, bănuiţi că ar fi înşelat două bistriţence prin ,,metoda accidentul”, au fost arestaţi preventiv

0 34

La data de 17 septembrie, tinerii din judeţul Vaslui, bănuiţi de comiterea celor două înşelăciuni prin ,,metoda accidentul”, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.
Propunerea a fost însuşită iar instanţa a dispus arestarea preventivă a celor trei, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Vă reamintim faptul că în cursul zilei de 16 septembrie, două femei, în vârstă de 67 de ani, respectiv 88 de ani, ambele din municipiul Bistriţa, au fost contactate pe telefonul fix de către persoane necunoscute care s-au recomandat ca fiind medici.

Acestea le-au comunicat celor două femei faptul că un membru al familiei ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, întrucât ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie. În acest sens, escrocii le-au pretins bistriţencelor sume de bani, iar prin intermediul unor tineri necunoscuţi care s-au deplasat la locuinţele acestora, 4000 de euro, respectiv 4000 de lei au intrat în posesia infractorilor.

La scurt timp, însă, cele trei persoane bănuite de comiterea înşelăciunilor au fost identificate de poliţiştii bistriţeni, fiind reţinute pentru 24 de ore.

Citește și: Trei țepari din Vaslui au înșelat două bistrițence. S-au dat drept medici

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More