Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cel mai bun MacBook în 2022: Găsește cel mai bun MacBook pentru tine

0 699

Cel mai bun MacBook pentru tine este un lucru dificil de aflat. Apple nu numai că are MacBook Pro din 2021 cu cipurile M1 Pro și M1 Max, dar are și două MacBook-uri noi-nouțe cu cipul Apple M2. În plus, MacBook-urile cu cipul M1 sunt încă aparate viabile.

Odată ce te uiți mai atent la cele mai bune MacBook-uri, poți vedea că o singură mărime nu se potrivește tuturor. Există motive specifice pentru care ar trebui să optezi pentru MacBook Air cu procesor M1 și MacBook Pro M1 de bază sau să cheltuiți mai mult pentru sistemele de 14 și 16 inci, unde ai de ales între M1 Pro și M1 Max.

Iar acum că Apple a lansat un nou MacBook Pro 2022 de 13 inci și MacBook Air 2022, avem câteva noi laptopuri Apple echipate cu cipul M2 care se luptă pentru un loc pe această listă.

Iată cele mai bune MacBook-uri pe care le poți cumpăra astăzi.

1. MacBook Air M2 (2022)

MacBook Air M2 se simte cu adevărat demn de numele Air. Și nu spunem că precedentul MacBook Air M1 nu a fost bun – a contribuit la prezentarea puterii procesoarelor Apple.

Însă noul MacBook Air este o gură de prospețime, și asta pentru că Apple a asociat un cip M2 și mai rapid cu un design care este semnificativ mai subțire și mai ușor. La numai 2,7 kilograme, acesta este un laptop care ne amintește de iconicul Air original pe care Steve Jobs l-a scos dintr-un plic acum 14 ani. Ceva atât de ușor nu poate fi atât de puternic – nu-i așa? Ba da, poate.

MacBook Air M2 este pur și simplu cel mai bun laptop la prețul său. Beneficiezi de performanțe stelare, un ecran vibrant și o autonomie superbă a bateriei, toate acestea într-un design care este încântător de portabil.

2. MacBook Air cu M1

MacBook Air a fost întotdeauna cel mai bun MacBook pentru majoritatea oamenilor, dar acum este mai bun pentru mai mulți oameni decât oricând. Decizia Apple de a înlocui procesoarele Intel cu propriul procesor Apple, începând cu cipul M1 din MacBook Air, dă roade serioase. Durata de viață a bateriei de 14 ore și 41 de minute a acestui laptop este cea mai bună din toate timpurile pentru un MacBook Air. În plus, M1 oferă performanțe extrem de rapide, atât de rapide încât poate rula fără probleme jocuri serioase.

3. MacBook Pro de 13 inci (M2, 2022)

MacBook Pro 2022 de 13 inci este primul laptop Apple echipat cu M2 care ajunge pe piață. În timp ce designul nu s-a schimbat, Apple promite un salt mare în ceea ce privește performanța, fie că edutezi fotografii sau videoclipuri, fie că rulezi mai multe aplicații în același timp.

Și, pe baza testelor, cipul M2 livrează, oferind performanțe care distrug laptopurile Windows concurente. De asemenea, M2 depășește cu o marjă semnificativă cipul M1 în diverse teste de referință. În plus, noul MacBook Pro 2022 oferă una dintre cele mai lungi durate de viață a bateriei pe care am văzut-o la un laptop modern, depășind 18 ore de funcționare.

4. MacBook Pro de 14 inci

Noul MacBook Pro de 14 inci este Mac-ul pe care trebuie să îl achiziționezi dacă ai 1) bugetul necesar și 2) nevoia de mai multe porturi. Asta pur și simplu pentru că noul său ecran Liquid Retina XDR cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz este superb. Filmele tale preferate, și orice altceva, vor arăta pur și simplu mai bine. Iar noile cipuri M1 Pro (și M1 Max, mai scump) oferă și mai multă viteză decât oricând, permițând în același timp o autonomie a bateriei de o zi întreagă.

În plus, Apple a readus pe MacBook Pro încărcarea MagSafe, ieșirea HDMI și un cititor de memorie SD. Acest lucru înseamnă că nu vei avea nevoie de un dongle USB-C pentru a te conecta la un ecran sau pentru a utiliza o memorie externă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More