Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cel mai mare complex cu apă geotermală din țară se deschide la Satu Mare – FOTO

1 195

Compania Solarex din Satu Mare, care deține și hotelul Astoria, va inaugura în prima zi a lunii iunie complexul de servicii de turism şi sănătate Aquastar. Acesta este cel mai mare parc cu apă geotermală din ţară.

Proiectul AquaStar din Noroieni, județul Satu Mare, a fost demarat în vara anului trecut, când au început construcțiile, iar investiţia de 48 de milioane de lei a provenit din fonduri europene nerambursabile de 25 de milioane de lei şi dintr-un credit de la Eximbank.

Parcul acvatic AquaStar va fi deschis din 1 iunie tot timpul anului şi are o capacitate de 2.000 de persoane pe zi în sezonul estival şi 500 de persoane pe zi în extra sezon. Suprafaţa totală a terenului pe care este dezvoltat complexul este de 12.500 mp.

Aquastar are cinci piscine exterioare, dar şi piscine interioare, de la bazine de relaxare, hidromasaj, la cele cu apă termală. De asemenea, aici au fost amenajate şapte tipuri de saune, iar pasionaţii de sport au la dispoziţie o zonă unde se poate practica tenis de masă, dar şi aerobic.

AquaStar se va deschide pe 1 iunie şi va funcţiona între orele 9 dimineaţa şi 20.00. Tarifele de intrare sunt: 30 de lei pentru un adult, 20 de lei pentru studenţi şi pensionari şi 15 lei pentru copii cu vârste între trei şi 14 ani, în timp ce copiii de până în trei ani au acces gratuit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More