Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1164

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1165

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1166

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1177

Cel mai nașpa e când se ia curentu’!

2 396

O seară obișnuită de joi. Da, cred că e joi azi. Și apare știrea că Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj este arestat pentru 30 de zile pentru corupție. Pac! Pe televizoare, pe monitoare, pe net, pe feisbuc.

Hop și eu! Pun titlu. Mai pun o propoziție și-o poză și jbeng! Se ia curentu’!!!

FMM (foarte mumos, mumos), zic! Și stau… 1 minut, 2 minute. Nimic! Niciun beculeț aprins pe la monitor, televizor, calculator.

No! Și acum ce-i de făcut? Când colo, pac! Se aprind beculețele. Dar doar pentru câteva secunde, că apoi totul revine la epoca neagră, fără curent. No bun! Și acum? Mai stau, 5 minute, 10 minute. Nimic!

Hăpt amu trebuia să se ia curentu’ când frigeau știrile? Să intru de pe telefon, zic. Și pornesc uairlesu’ pe smartphone. Dar de unde uairles? Că doar nu este curent ”estupida”. Doh!

Bine, atunci activez net-ul de pe abonament. Și dă-i și așteaptă să se încarce și navighează, și intră pe ici, pe colo, să vezi ce s-a întâmplat, cine ce zice. Dar jucăria mea mă informează că s-a gătat curentul și la bateria telefonului. Ce dlăguuuuț!

Ș-apoi îmi vine brilianta idee: ce bouvagon ești tu, că te chinui cu smartfonu’ când laptopul ți-e în geantă pe cuier! Și scot laptopul, că doar e încărcat, bateria full. Și bineînțeles, ca o vacă cu cabină, aștept să se conecteze la net. Dar, canci net! Că doar nu este curent, nu mere uairlesu’! ESTUPIDA!

No bun! și scot cablul de net de la wireless și-l bag la laptop. Ghinion, caz tipic, sau tâmpic. Pentru că nici așa nu mere netu’, că doar nu e curent la cutia de pe scară. Gizăs!

Bine, zic. În cazul ăsta mai dăm un Candy Crush, că mai avem ceva baterie la smartfon, așa pe fundul găleții. Și apoi ne punem la moțăit, că ce satan să facem altceva?

Dar, nu. NU! Cum să ațipească fata un pic și ea, sărăcuța. Că BIF! Pornesc toate! Becuri, televizoare, monitoare, calculatoare. Că doar a venit curentul! FMM!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More