Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cele 5 secrete ale tipsterilor care se ocupă de biletul zilei la pariuri

0 1.111

Site-urile pe care sunt postate „ponturi” pentru biletul zilei la pariuri au echipe de tipsteri bine pregătiți, fie foști sportivi, fie jurnaliști de sport sau chiar pariori profesioniști. Multe dintre aceste site-uri practică „rotația cadrelor”. Cu alte cuvinte, cei care au bilanț negativ mai multe luni la rând iau o pauză forțată, în locul lor fiind aduși alți specialiști. În general, însă, cei care fac predicții ies pe plus mai tot timpul.

Tipsterii de succes au câteva „secrete” care îi ajută să se mențină în top. Totul se rezumă la maximizarea profitului, pentru că fiecare unitate de miză contează. Iată 5 practici prin care colaboratorii site-urilor de pronosticuri își ating obiectivul:

Joacă doar online

Indiferent că este vorba despre biletul zilei de azi sau biletul zilei de mâine, toate selecțiile sunt alese din ofertele agențiilor de pariuri online. Explicația este că cine pariază pe internet nu plătește taxa de 5% din miza fiecărui pariu. Pentru cineva care joacă zilnic, această taxă nu este deloc de neglijat: 5% dintr-o miză de 100 de lei înseamnă 5 lei. La 30 de bilete plasate pe lună se adună de 150 de lei, bani  pe care plătitorii acestei taxe pur și simplu îi aruncă la gunoi. Un alt motiv pentru care tipsterii joacă doar online este că pe internet găsesc cele mai bogate oferte sportive, un meci având chiar și peste 500 de opțiuni de pariere. Nu în ultimul rând, „online” înseamnă accesibilitate maximă. Biletul zilei poate fi plasat de oriunde, la orice oră din zi sau din noapte.

Biletul este asociat cu cele mai mari cote

În spiritul maximizării profitului, pentru plasarea biletului este aleasă casa de pariuri online care oferă cele mai mari cote pentru meciurile selectate. Tipsterii cunosc foarte bine piața și știu ce agenții îndeplinesc această condiție. Un parior de top nu are cont la un singur operator, ci își lărgește orizontul oportunităților înregistrându-se pe mai multe platforme.

Să spunem că un tipster găsește trei selecții câștigătoare. La o agenție de pariuri, acestea au cotele 1.47, 1.63 și 1.70, în timp ce alt operator oferă cotele 1.55, 1.71, respectiv 1.84. Cota finală a unui bilet plasat la prima casă de pariuri online este 4.07, iar cea a unui pariu pus la cea de-a doua agenție este 4.87. Pentru o miză de 100 de lei, diferența de profit este de 80 de lei.

Profită de oferte promoționale

Fiind la curent cu tot ce se întâmplă în lumea pariurilor, tipsterii știu și ce oferte promoționale sunt valabile în momentul plasării biletului. Pe lângă faptul că pot profita de pariuri gratuite și de pariuri fără risc, ei mizează pe cote mărite, iar atunci când pun un bilet cu mai multe selecții au în vedere agențiile care oferă suplimentarea câștigului chiar și cu sută la sută. Totuși, recomandarea jucătorilor cu experiență este ca biletul zilei să conțină două, cel mult trei meciuri, selectate cu mare atenție.

Analizează fiecare meci

Un tipster are o anumită responsabilitate și nu poate să își bată joc de misiunea pe care și-a asumat-o. De aceea, nu postează nicio sugestie de pariere înainte de a analiza fiecare meci în parte, conform unei rutine pe care și-a stabilit-o de-a lungul timpului. Sunt luate în considerare toate elementele care pot influența ce se întâmplă în meci, oricât de nesemnificative ar părea.

Concluzia analizei este reprezentată de o șansă de reușită procentuală acordată selecției. În funcție de șansele de câștig se calculează cota reală (care de multe ori este diferită de cea oferită de operator), iar în funcție de cota reală este stabilită miza biletului, în unități. De exemplu, tipsterii mizează 9/10 unități pe biletele în care au încredere.

Joacă acoperit

Obiectivul principal este ca biletul să fie verde, pentru că linia se trage după un termen mai lung, iar mai multe profituri mici pot contribui la o performanță apreciabilă la finalul lunii. De aceea, tipsterii obișnuiesc să joace acoperit, optând pentru liniile asiatice sau pentru selecții de tipul Draw No Bet. În cazul în care primele meciuri de pe bilet au ieșit și câștigul depinde doar de ultimul eveniment, pariorii de top nu se sfiesc să apeleze la CashOut, ca să scape de emoții. Este un „secret” pe care îl cunoaște toată lumea, dar pe care puțini știu să îl pună în practică așa cum trebuie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More