Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cele mai bune 8 jocuri de societate pe care să le încerci la o petrecere cu prietenii

0 787

Pentru a anima o întâlnire cu prietenii și să savurați câteva băuturi într-un mod distractiv, optați pentru câteva jocuri de societate unice. Această varietate de jocuri de societate pe care vi le propunem sunt perfecte pentru toate gusturile și vor însufleți orice moment cu prietenii sau familia într-un mod original și, mai presus de toate, distractiv. Desigur, nu uitați să fiți responsabili cu alcoolul, dacă e cazul.

Flip Cup

Pentru iubitorii de bere și de jocuri de societate care implică a fi în mișcare și a fi rapid, acesta este jocul perfect de băut. Ce ai nevoie pentru a juca? Pahare de plastic (unul pentru fiecare membru al echipei), o masă și bere. Va trebui să formați două grupe cu același număr de persoane și fiecare dintre echipe trebuie să stea de fiecare parte a mesei, cu restul membrilor grupului la rând și cu un pahar pe jumătate plin în fața lui. Pentru a începe să joci va trebui să numeri până la trei iar primul membru al rândului fiecărei echipe va trebui să-și bea berea, să pună paharul pe marginea mesei și să încerce cu un deget să-l facă să sară pentru a întoarce paharul cu susul în jos. Va trebui să încerci să întorci paharul de câte ori este necesar până când îl vei reuși. Odată gata, poți să treci rândul următorului membru al echipei pentru ca acesta să-și ia paharul de bere și să facă același lucru. Procesul va trebui repetat de fiecare dintre participanți până când toți membrii echipei vor reuși. Grupa care reușește să finalizeze prima rundă completă câștigă jocul.

What do you meme?

Cine va fi încoronat regele meme-urilor? Invită-ți prietenii sau familia (dacă ești suficient de curajos) și află concurând în acest joc amuzant al meme-urilor, ideal pentru petreceri, vacanțe, reuniuni sau alte motive. Jocul de bază conține: 360 de cărți și 75 de cărți cu imagini. În fiecare rundă, un jucător ia rolul de judecător și joacă o carte cu fotografie, după care toți ceilalți joacă o carte subtitrare pentru a completa meme-ul. Judecătorul decide cea mai amuzantă pereche și oricine a jucat cartea subtitrare câștigătoare, câștigă runda. „What do you meme?” va intra rapid în categoria ta de jocuri de societate preferate.

Cards Against Humanity

Cards Against Humanity este un joc de petrecere pentru oameni curajoși. Spre deosebire de majoritatea tipurilor de jocuri de societate pe care le-ai jucat înainte, Cards Against Humanity este presărat cu umor care uneori te va stânjeni sau te va scandaliza. Dar tocmai de asta, tu și prietenii tăi îl veți adora. Jocul este simplu. În fiecare rundă, un jucator pune o întrebare pe care o va citi de pe o Carte Neagră, iar toți ceilalți răspund cu cea mai amuzantă Carte Albă pe care o dețin.

Shit Happens

Un joc amuzant cu situații neplăcute care s-ar putea întâmpla oricui. Clasificați-vă cardurile pe indicele de neplăcere – de exemplu: este mai bine să vă pierdeți portofelul sau să găsiți un fir de păr în mâncare? Amuzant și deprimant în același timp, jocul oferă o distracție pe cinste.

Dixit

Dixit este jocul clasic de societate, simplu și vesel de povestire și presupuneri, în care imaginația ta deblochează povestea. Fiecare imagine spune o poveste, dar ce poveste va spune poza ta? În fiecare rundă un jucător selectează o carte și găsește un indiciu inspirat de carte. Ceilalți jucători aleg cu toții cărți despre care cred că se potrivesc cu indiciul. Cărțile sunt amestecate și apoi dezvăluite. Jucătorii votează în secret cartea care se potrivește cel mai bine cu povestea naratorului. Jucătorul a cărui carte este aleasă marchează puncte. Dixit prezintă 84 de cărți cu lucrări de artă originale ilustrate de Marie Cardouat, care descriu situații fantastice. Arta superbă îți aduce imaginația în tărâmuri neexplorate în timp ce încerci să provoci și să încânți colegii tăi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More