Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cele mai longevive cupluri din Mica, sărbătorite în cadru festiv de Primăria Mica

0 189

Căminul Cultural din comuna Mica a fost plin duminică la sărbătoarea organizată de autoritățile locale în cinstea cuplurilor din comună care au sărbătorit 25 sau 50 de ani de la căsătorie. La manifestări a fost prezent și Î.P.S. ANDREI, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Ajuns deja la a doua ediție, evenimentul de la Mica a cuprins și un mic concert de colinde, interpretate de artiști de muzică populară de pe Valea Someșului.

Prezent pentru prima dată la un eveniment organizat de către Primăria Mica, Î.P.S. Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului a dat o încărcătură emoțională aparte manifestării, la care au participat peste 200 de persoane.

Nu mai puțin de 22 de cupluri din comună au fost felicitate și premiate de către primarul Tiberiu Zelencz pentru împlinirea a 25 sau 50 de ani de la oficierea căsniciei.

”Au fost momente cu o încărcătură emoțională aparte, în această zi în care i-am sărbătorit pe bunicii sau părinții noștri, dorind să le arătăm importanța lor în viața și comunitatea noastră. Aveți tot respectul și prețuirea mea. Sunteți exemple și repere pentru noi, generația mai tânără, deoarece pe parcursul atâtor ani ați dat dovadă de înțelepciune, înțelegere, respect, răbdare și nu în ultimul rând iubire. Dumnezeu să va dea multă, multă sănătate și mulți ani frumoși împreună! Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și fost alături de noi la acest eveniment de suflet pentru comuna noastră, viceprimarului Muresan Andrei,conslierilor locali, angajaților Primăriei Mica, părintelui protopop Ioan Buftea, preoților din comună,deputatului Cornel Itu, doamnei Mariana Reman, domnului Vasile Blăjan, și nu în ultimul rând tuturor celor care au venit astăzi alături de noi pentru ca toți să fim împreună la acest eveniment special! Vă mulțumesc din suflet și aveți cu toții tot respectul meu!”, a transmis primarul Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More