Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cele mai piratate seriale ale anului

0 52

game-of-thrones

Conform unui studiu realizat de site-ul TorrentFreak, pe baza descărcărilor ilegale de pe internet, serialul ”Game of Thrones” a fost și în acest an cel mai piratat serial. La fel s-a întâmplat și în 2012.

Serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, realizat de HBO pe baza romanelor fantasy scrise de George R.R. Martin, a generat pentru al doilea an consecutiv cele mai multe descărcări ilegale pe internet şi ocupă astfel primul loc în topul celor mai piratate producţii TV din 2013.

Serialul a fost descărcat de 5,9 milioane de ori prin intermediul aplicaţiei BitTorrent, în timp ce, în mod legal, a avut o audiență la televiziune în SUA de 5,5 milioane de telespectatori.

În calculul clasamentului nu au fost luate în considerare și descărcările de pe alte site-uri de torrente, cum ar fi The Pirate Bay și Kickass Torrents, ceea ce înseamnă că cifrele sunt mult mai mari.

Pe poziția secundă în clasament se situează serialul ”Breaking Bad”, produs de AMC, doar ultimul episod al seriei generând 4,2 milioane de descărcări de pe BitTorrent. Al treilea serial în clasamentul celor mai piratate este ”The Walking Dead”, produs tot de AMC, cu 3,6 milioane de descărcări.

Top 10 seriale piratate în 2013.

1. Game of Thrones
2. Breaking Bad
3. The Walking Dead
4. The Big Bang Theory
5. How I Met Your Mother
6. Homeland
7. Vikings
8. Suits
9. Hannibal
10. Arrow.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More