Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cele mai utile aplicații pe care trebuie să le încerci

0 247

Telefonul mobil este o necesitate a vieții cotidiene. Acest dispozitiv inteligent te ajută să efectuezi apeluri și să comunici în timp real cu persoane din toate colțurile lumii. Însă un telefon fără aplicații mobile și o conexiune la internet aproape că nu are farmec. Drept urmare, în funcție de necesități și preferințe, există o multitudine de aplicații utile pe care le poate alege orice utilizator. Unele dintre acestea ajută la o mai bună organizare în timp ce altele sunt potrivite celor ce își doresc să editeze cu succes fotografii. Mai jos sunt prezentate pe categorii câteva aplicații care au menirea de a-ți îmbunătăți viața.

Editare foto

Având în vedere că din ce în ce mai multe telefoane inteligente dispun de camere foto de o calitate superioară, ar fi păcat să nu profiți de această caracteristică.

Fie că este vorba despre o fotografie de grup sau un apus de soare, parcă imaginea nu e completă fără mici ajustări. În Snapseed poți adăuga diferite filtre de culoare, poți îmbunătăți anumite elemente ale fotografiei și bineînțeles, o poți redimensiona și decupa după preferințe.

O altă aplicație de editat poze la fel de bună este VSCO. Acest instrument util îți permite să faci poze direct din aplicație și să le editezi după bunul plac. Nu în ultimul rând, Adobe Photoshop Express este o aplicație ideală pentru editarea fotografiilor din mers.

Divertisment potrivit oricui

Când vine vorba de divertisment, există multe aplicații excelente pe care atât utilizatorii de Android și iOS le pot descărca. O opțiune foarte căutată în prezent este TikTok. Acest instrument de divertisment le permite utilizatorilor să creeze clipuri video de până la 1 minut pe baza unor modele prestabilite și a efectelor sonore. O altă aplicație interesantă este Luci, instrument cu ajutorul căruia îți poți urmări visele. Le poți salva și monitoriza pe un album virtual.

Se pot spune multe despre jocuri, dar există câteva opțiuni care se fac remarcate, fie că este vorba de jocurile obișnuite sau jocurile clasice de cazinou care sunt disponibile. Câteva exemple bune sunt Among Us, Fortnite, Call of Duty, Mario Kart sau Texas Hold’em. Totuși, dacă ești în căutare de opțiuni care îți oferă adrenalină, cu siguranță vei găsi o aplicație care să îți răspundă cerințelor.

Organizare la cel mai înalt nivel

Indiferent dacă organizarea este punctul tău forte sau nu, cu siguranță ai nevoie la un moment dat de un asistent personal care să îți amintească anumite lucruri. Notițele pot fi de mare ajutor în acest caz, dar 24me te va ajuta să îți programezi timpul într-un mod mai eficient.

Spre exemplu, aici poți nota listele de cumpărături și programările pe care nu vrei nicicum să le ratezi. Avantajul este că aplicația îți trimite notificări pentru a nu scăpa din vedere nimic. La fel de utile sunt și informațiile legate de trafic și ruta oportună pentru a ajunge la destinație.

Călătorii fără bătăi de cap

Toată lumea știe că hărțile clasice și ghidurile de vacanță au fost înlocuite cu aplicații practice. Pe lângă bagaj, ar fi bine să-ți „echipezi” și telefonul cu cele mai potrivite aplicații pentru următoarea vacanță.

Dacă nu ai avut timp să înveți câteva expresii de bază într-o limbă străină, ai putea să apelezi la ajutorul aplicației Google Translate. Traducerea nu este perfectă de fiecare dată, însă o aplicație e mai rapidă și accesibilă decât un dicționar.

Există și aplicații care te ajută să faci conversii în diferite modele într-un timp scurt. Un astfel de exemplu este XE Currency.

HopStop este o aplicație disponibilă doar pentru iOS, însă e un instrument foarte valoros. Tot ce trebuie să faci este să introduci itinerariul tău pe o hartă, iar aplicația îți va oferi detalii privind costul și durata călătoriei.

Stil de viață sănătos

Din ce în ce mai multe persoane sunt pasionate de sport și un stil de viață sănătos, ceea ce înseamnă că există și multe aplicații mobile pentru fitness. Workout Trainer este ca un antrenor personal de încredere care îți stă la dispoziție cu exerciții și programe de antrenament pentru sală.

Fără îndoială, în momentul în care aderi la un stil de viață sănătos trebuie să ai la îndemână și rețete potrivite. Le poți găsi pe toate pe My Fitness Pal. Tot cu ajutorul acestui „prieten” vei calcula în mod ușor caloriile.

Atunci când ai nevoie de inspirație vestimentară, vrei să găsești idei de proiecte interesante sau cauți un model de design al locuinței, poți încerca Pinterest.

Acestea sunt doar câteva  dintre aplicațiile care îți pot ușura viața. Unele dintre acestea sunt mai populare în timp ce altele nu au ajuns încă la fel de cunoscute. Cert este că sunt un ajutor de nădejde în viața oricui.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More