Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Celebrarea zilei de 5 octombrie, Ziua Mondială a Educației

0 107

În baza comisiei paritare, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, transmitem că, în conformitate cu Ordinul de ministru numărul 4577 din 20.07.2016 privind structura anului şcolar 2016-2017 (art.4) și a Contractului Colectiv de Muncă unic la nivel de sector de activitate-învățământ preuniversitar (art.8), se sărbătorește în ziua de 5 octombrie 2016 Ziua Mondială a Educaţiei.

Prin urmare, în această zi se vor desfășura, în timpul programului de lucru, manifestări specifice dedicate acestui eveniment. Fiecare unitate de învățământ va stabili după un program propriu, conform planificărilor existente la nivelul unității, modul de desfășurare a acestor manifestări.

La nivel județean, Ziua Educației va fi celebrată prin Gala Excelenţei Clujene – secțiunea profesori, un eveniment anual de anvergură, organizat la nivel judeţean, cu scopul premierii profesorilor ai căror elevi au obţinut rezultate excepţionale la concursuri şi olimpiade naţionale şi internaţionale în anul şcolar precedent.

În speranţa unor activităţi deosebite în care să celebrăm educaţia alături de profesorii și elevii clujeni, vă mulţumim pentru colaborare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More