Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Celine Dion a murit într-un accident aviatic. Ba nu, într-un accident rutier. Ba n-a murit!

0 40

celine-dion-1

Întreaga suflare a muzicii ușoare internaționale a fost în stare de șoc azi, preț de câteva minute, după ce pe paginile de Facebook ale unor posturi americane de știri a apărut informația că Celine Dion a murit, la doar 45 de ani, în urma unui teribil accident.

Celebra cântăreață, cunoscută la nivel internațional, Celine Dion a căzut victimă unei aplicații de pe rețeaua de socializare.

Postările apărute pe Facebook păreau să fie de la Fox News şi CNN, iar moartea cântăreţei era anunţată sub titlurile „R.I.P. Celine Dion 1968 – 2013” şi „Her heart will go on? Celine Dion died in a car accident.”

În fragmentul de la CNN era scris: „Ultimele ştiri de la Hollywood – RIP Celine Dion la 11.00 ET, duminică (20 octombrie 2013). Celine Dion a murit în urma unui accident aviatic. Responsabil pentru poveste este Global Associated, aka Mediafetcher. «Celine Dion ar fi murit într-un accident de avion», Global susţine că Celine a murit astăzi la Denver Peak-Regional Airport”.

Postarea falsă de la Fox News spunea: „Investigatorii le-au spus reporterilor că Celine Dion a pierdut controlul volanului în timp ce conducea autovehiculul unui prieten pe Interstate 80 şi s-a răsturnat de câteva ori, aceasta murind pe loc. Se crede că maşina avea 152 de kilometri la oră într-o zonă în care limita era de 88 de kilometri la oră”.

Milioane de utilizatori au fost şocaţi de această veste, care în ciuda repeziciunii cu care s-a răspândit s-a dovedit a fi doar o farsă. Mii de fani au crezut zvonul si au lăsat mesaje pe reteaua de socializare. Vestea a fost insă dezmintită imediat de către purtărorii de cuvânt ai celebrei cântărete.

Potrivit About.com, este vorba despre o serie de aplicaţii înşelătoare care pot avea acces la informaţiile de profil ale utilizatorilor şi vor posta fără ştirea acestora. Scopul acestor aplicaţii este de a se răspândi prin postarea unor informaţii pe paginile tuturor prietenilor acelui utilizator.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More