Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cenaclul literar Coloana Infinitului sărbătorește la Dej 10 ani de la înființare

0 71
coloana infinitului
Foto: romanideafara.ro

 

Iubitorii de poezie, proză și teatru sunt invitați la aniversarea a 10 ani de la fondarea cenaclului literar Coloana Infinitului.

Cenaclul literar-artistic Coloana Infinitului a luat ființă în urmă cu 10 ani cu scopul de a stimula creativitatea și pentru a dezvălui talente și aptitudini literare în rândul elevilor.

Cei care au participat la întâlnirile cenaclului își aduc aminte cu plăcere de clipele petrecute acolo, iar acum, după 10 ani, își doresc să reînvie flacăra mistuitoare a cuvintelor.

Evenimentul programat inițial pentru 9 ianuarie, în sala festivă a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej, a fost amânat pentru o dată ulterioară. Conform organizatorilor, amânarea evenimentului a fost cauzată de imposibilitatea de a participa a unui număr mare de membri ai cenaclului. Acest eveniment va avea loc, cel mai probabil, în primăvara acestui an.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More